Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzeczoznawca majątkowy. Czy opłaca się starać o uprawnienia?

Polecane posty

Gość gość

Tak jak w temacie. Zastanawiam się nad przekwalifikowania, na razie jako dodatkowy fach...

Gość gość
Dodatkowy nie warto. Skoro sie zastanawiasz, to wiesz, jak droga wyglada. Jest bardzo ciezko. Nie chodzi juz nawet o skopane egzaminy. Ciezko jest sie gdziekolwiek zalapac, bo konkurencji szkolic nie chca. A pozniej zalezy jak trafisz, jak wszedzie.Mozesz wyceniac skasowane samochody, albo, przy szczesciu i doswiadczeniu, wspolpracowac z bankiem. To ostatnie sobie bardzo cenie he he

Gość gość
Mam parę kontaktów jestem samorzadowcem, gorzej ze stażem. .. Drogę oczywiście znam.

Gość gość
Jeśli będę mieć szczęście to mogę zaryzykować? Obecnie mam pracę 2-2.5 na rękę plus auto i jeszcze jakąś swoją działalność. Czy w takim przypadku mam się w to pakować?

Gość gość
Up

Gość gość
Moj znajomy pracuje na caly etat w firmie podobej do www.taksator.info i z tego co widze robi niezle pieniadze, wiec chyba warto

Gość gość
Mi sie wydaje, ze oplaca się. Może zapytaj jakiegos rzeczoznawcy, który już troche w tym siedzi jak jest? Ja korzystałem z usług np. www.ekspertyzy.waw.pl zapytaj tam może