Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego inni mogli sie zakochac

Polecane posty

Gość gość

Jestem wkurzona tym;( czemu nie mialam szansy wyjsc za milosc zycia;((((robi mi sie cos gdy widze ze inne powychodzily za tego kogo kochaja, swoja jedyna milosc. Czemu ja nie moglam zycia ulozyc z tym kogo kochalam???? Czuje sie jak wybrak, ktos kto na milosc nie zaslugiwal;(((

Gość gość
ile masz lat? ja w wieku 22 tak samo mówiłam a w wieku 26 wyszłam za mąż na miłość życia

Gość gość
28

Gość gość
a możesz o niego walczyć? czemu się tak stało, rozstaliście się? nie poddawaj się jeśli to miłość życia

Gość gość
Nie moge walczyc, powiedzial ze ma inna ze nie czuje do mnie nic. Ze mam sie odczepic i takie. To bylo 4 lata temu. Poklocilismy sie bo mnie oszukal w waznej sprawie.

Gość gość
skoro to było 4 lata temu to powinnaś zapomnieć i otworzyć się na nową miłość wyjść do ludzi i wymazać go z pamięci bo będziesz wiecznie nieszczęśliwa jak będziesz żyć przeszłością, wiem że to musi być bardzo trudne zapomnieć ale pomyśl chcesz wciąż przez niego cierpieć..? zasługujesz na miłość jak każdy On gdzieś tam jest i czeka życzę Ci żebyś jak najszybciej go poznala :)

Gość gość
Heh dzieki;) ile tesknilas za ex?