Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Źyciowa Oferna

Beznadzieja

Polecane posty

Gość Źyciowa Oferna

Dobiegam już prawie 50-tki jestem starą samotną panną.Nie mam męża,dzieci,ani pracy. Tak sobie s***********m życie na własne życzenie

Gość gość
a dobrze się bzykasz i ciągniesz?, przeleciał bym sobie taką w twoim wieku.

Gość Życiowa Oferma
Gościu daruj sobie tego typu komentarze! Bo nie w głowie mi teraz obciąganie twojego fiuta!

Gość gość
masz dopiero 50 lat masz jeszcze szanse na męża

Gość Życiowa Oferma
No tak! Tylko ciekawe gdzie ja go znajdę i kto będzie chciał takie stare pudło jak ja! Ale k..wa byłam głupia że słuchałam się całe życie matki.

Gość gość
gdzie? zależy gdzie mieszkasz, wiem że to może głupie ale proponuję na necie poszukać na odpowiednich forach portalach randkowych, wiele Panów czeka wdowców, rozwodników albo takich którzy gonili za karierą, poszukaj bo warto mieć drugą połówkę.

Gość gość
co to znaczy że słuchałaś całe życie matki ? za co masz do niej pretensje ?

Gość Życiowa Oferma
Bo matka mi odradzała wszystkich facetów jakich miałam. I w końcu teraz jest szczęśliwa bo jestem sama.

Gość gość
dlaczego Ci odradzała wszystkich facetów ? dla Twojego dobra ? dlaczego na to pozwoliłaś sobie ? czemu sądzisz że Twoja samotność sprawia że jest szczęśliwa ? a sama była,jest mężatką ?

Gość PRAWIK20
no jak nie obciągasz to też faceta nie masz;D

Gość Życiowa Oferma
Gościu ona to robiła specyjalnie żeby mieć opiekunkę na stare lata dopiero teraz to zaczaiłam. Sama była aż dwukrotnie mężatką.

Gość gość
u mnie również beznadziejnie,mam 32 lata,panna,od ponad 7 lat samotna,nie mam pracy,mieszkam z rodzicami,a mąż mamy to alkoholik który zniszczył mi dzieciństwo,do tej pory znęca się nade mną psychicznie. nie potrafię zaufać żadnemumężczyźnie,boję się że spotka mnie taki sam los jak mamę. boję się mężczyzn. a samotność jest okrutna. nie wiem co ze mną będzie.jak ja z tego mam wybrnąć,żebym chociaż miała pracę.......

Gość gość
Prowo :p ktora 50 latka pisalaby na jakiejs kafeterii

Gość gość
a miałabyś sumienie ją zostawić samą za to co ci zrobiła ?

Gość gość
nie wiem dlaczego mimo że masz 50 lat gadasz takie bzdury. Szukasz kozła ofiarnego ? i znalazłaś- na gratulacje. Fakty są takie, że gdybyś była naprawdę zakochana i była naprawdę kochana to dzisiaj byłabyś mężatką, matką lub rozwódką a nie panną. Weź się ogarnij bo jeszcze matkę siekierą walniesz jak uwierzysz w to co piszesz ofiaro zyciowa:-) To nie jest żadna ujma , że nie masz dzieci i męża nie szukaj tutaj powodu do narzekania , jestem pewna ze wiele mężatek czy matek nastolatków zazdrości Tobie spokoju. Ale dlaczego nie masz pracy? matka też winna:>}

Gość gość
o kurde to nie wiedziałam że na kafeterii obowiązuje jakiś przedział wiekowy zezwalający na pisanie ??! :D ile trzeba mieć lat wg.ciebie żeby tu pisać ?

Gość gość
baby powyżej 50 nie powinny mieć pozwolenia na pisanie tu

Gość gość
gimnazjum również

Gość Życiowa Oferma
Będę sobie pisać co mi się podoba! A Tobie g****o do tego! Nie znasz mojej sytuacji to zamilcz!

Gość gość
Życiowa Oferma dziś Będę sobie pisać co mi się podoba! A Tobie g****o do tego! Nie znasz mojej sytuacji to zamilcz! x Opróżnij mi jaja stara babio!!!

Gość Życiowa Oferma
Będę sobie pisać co mi się podoba! A Ty jak nieznasz mojej sytuacji to zamilcz!

Gość gość
no okej zmarnowałaś życie, ale co chcesz osiągnąć zakładając ten temat na forum?

Gość Życiowa Oferma
Niuniowaniunia Dzięki! Dobrze że Ty mnie rozumiesz teraz to żałuję że tu napisałam bo to tałatajstwo zaraz mnie zwymyślało od najgorszych,a co niektórzy karzą sobie obciągać fiuta! Ja nic nie chcę tutaj osiągnąć tylko chciałam się poprostu wyżalić.

Gość Życiowa Oferma
Niuniowaniunia Dzięki! A ja Ci się pytam Chamie jeden z drugim! Czy Ty nie będziesz miał kiedyś 50-sięciu lat? I ciekawa jestem co wtedy powiesz jak się będą młodsi naśmiewać z Ciebie żą jesteś Starym Dziadem.

To są jakieś dzieciaki które próbuja się wykazać,popisać w internecie,szkoda ze robią z siebie debili,a nic więcej.

Gość gość
babaki po 50 to powinny powoli na trumnę juz zbierać a na o seksie i obciąganiu fiutów pisać....

Gość Życiowa Oferma
Gościu,a wiesz że ja już nawet mam postawiony grobowiec,a teraz za Twoją radą zacznę zbierać na trumnę. Naprawę muszę Ci przyznać że pomocny jesteś i Chwała Ci za to!