Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przespałam się z byłym chłopakiem

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliśmy się przypadkowo 2 miesiące temu. To tak szybko przerodziło się w coś poważnego. I w końcu stało się, spędziłam z nim noc. To wszystko jest nie do opisania. Czuje się mimo wszystko podle bo zdradziłam obecnego chłopaka. Chłopaka który wyciągnął mnie z dołka życiowego. Pomógł mi żyć pełnią życia na nowo. I którego kocham tak bardzo, nie chce go stracić Nie wiem co będzie jak on sie o tym dowie. :-(

Gość gość
jakbyś go kochała to byś nie zdradziła pewnie jest dla ciebie raczej jako przyjaciel niż chłopak

Gość gość
kur/wa jesteś

Gość gość
He he he he

Gość gość
A ja dusilem kaczora myslac o mojej bylej. Spuscilem z worka i nic mnie nieboli.

Gość gość
Nie martw się, zostało w rodzinie :-p

Gość gość
Czuje ze to wszystko wyjdzie na jaw, a w tedy będzie wojna. Nie wyobrażam sobie jak chłopak zareaguje. Zgadzam się źle zrobiłam i jestem głupia. Tylko gdzieś tam jeszcze kocham byłego. Ale także kocham obecnego faceta. Popieprzona sytuacja

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
To nie sytuacja jest popieprzona tylko ty masz nasrane we lbie :-/ obu kochasz i kazdemu dajesz d**y. jesteś zwykla dzd****** i tyle. mam nadzieje ze zlapalas hiv :-)

Gość gość
gdy się kogoś kocha, to się go nie zdradza. tylko tyle i aż tyle. chora sytuację stworzyłaś sobie sama.

Gość gość
nie wchodzi się w nowy związek jeśli emocjonalnie jeszcze tkwi się w starym i nie wchodzi się w związek jeśli samej nie wie się czego się chce i od kogo. Nie przesadzałabym z tą miłością do obecnego, bo skoro poszłaś z byłym do łóżka to znaczy ,że jednak nie za mocne to uczucie i raczej po prostu używasz nowego faceta dla zaspokojenia ego, bycia z kimś , pocieszenia się. Nie uczyli w domu, że nie wolno bawić się ludźmi i ich krzywdzić?

Gość gość
Powiedz mu i daj mu odejść. Pomógł Ci, wiec zasługuje na to żeby nie być okłamywanym i żyć ze szmatą . Nie kochasz go. Inaczej byś nie zdradziła.

Gość gość
Powiedz,bo z opisu to wattściowy facet, a taki nie zasługuje na szmatę.Jak to mmówią, kto ma miękkie serce, musi miec twardą dupę, nauczy się jeszcze chłopak odpowiednio trakotwać kobiety, tylko po takich akcjach jak z tobą, nie ma co sie dziwić, ze faceci sa chamami, skoro normalnych facetó baby walą po rogach.Jesteś szmatą, zwykła kur/wiagą jakich tysiące.

Gość gość
Założę się że min. dlatego ze miał większego penisa :-D:-D:-D:-D