Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktory facet lepszy wg was?

Polecane posty

Gość gość

Dla mlodej kobiety albo w ogole: A. - 40lat, 3 dzieci na karku,rozwiedziony,wlasna firma, finanse b.dobre, wlasny dom w duzym miescie w pieknej okolicy kulturalny, inteligentny, emocjonalny, gaduła,otwarty,dosc przystojny, ale z nudnym stylem typu koszula w krate+jeansy B. - 27 lat, brak dzieci,zarobki dobre pracuje w korporacji,kawaler(ma 3 zwiazki za soba) ma wlasna kawalerke w duzym miescie, troche zamkniety w sobie, trochę nudny-powsciagliwy ale kulturalny, reprezentacyjny (bardziej przystojny od poprzedniego) Obydwoje wydaja sie byc porzadni i tacy normalni, nie jakies cwaniaki, wg mnie lepszy ten 1 z charakteru,lepiej się dogadujemy ale ten drugi lepiej wygląda, to może 1 do związku, drugi na kochanka? :P Co byscie zrobily majac do wyboru jednego z nich??

Gość gość
C

Gość gość
w ogole

a) kulturalny, inteligentny, emocjonalny, gaduła,otwarty,dosc przystojny, ale z nudnym stylem typu koszula w krate+jeansy b) troche zamkniety w sobie, trochę nudny-powsciagliwy ale kulturalny, reprezentacyjny (bardziej przystojny od poprzedniego) x to wybieram a, bo lubię wygadanych mężczyzn. a na kochanka wybierz sobie jakiegoś przytulacza;)

Gość gość
czemu w ogole ?

Gość EjdżTiSiEmEjt
Jak już teraz myślisz o związku i zdradzie na raz to raczej nie psuj chłopom życia... Suka jesteś i tyle :/

Gość gość
dzieki za opinie :) Mi tez wlasnie bardziej podoba sie ta otwartosc ,ten drugi to jedynie fizycznie mnie pociaga ale co z tego,skoro on jest totalnie pozbawiony emocji, wiecznie myslami gdzies bladzi.