Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malooowana2

pomocyyy. jestem wrakiem psychicznym. kochanek mnie wydymał i olał

Polecane posty

nie rozwiódł się choć dzielnie walczyłam przez dziesięć lat a jego żona się ze mnie śmieje i mnie to w*****a przeokropnie.

Gość gość
Hahahahaha pewnie nie tylko żona się śmieje. Idz i ściągnij go za majtki z łóżka od żony jak jesteś silna to może go za mordę do siebie przyprowadzisz.

Gość gość
to ty się śmiej z niej, taka z niej dżaga że nie chciał jej roochać przez te 10 lat to jest dopiero upokorzenie. Pomyśl jakbyś się czuła na jej miejscu? Chyba gorzej niz obecnie

Gość gość
nie wiem z czego ona może się śmiać, jej misiu wolał chodzić do innej na małe bzykano, powinna się czuć jak kupa, ja bym się czuła. Więc nie pojmuję z czego ona się śmieje? zatrzymała faceta siłą, lub wygodą - leniwego misia

ale ja go chce a on ją roochał też jak mnie roochał a teraz roocha tylko ją a mnie już nie :(

Gość gość
r****cze tak maja...bogu dzieki ze zadne bachorki za nimi nie tesknia

Gość gość
to też nie rozumiem, co innego jakiś skok w bok po pijaku, jak mąż ma kochankę to żona i tak jest tą gorszą w sensie kobiecości, więc powinna wpaść w kompleksy. Żona jest bardziej mamą bo dba o swojego chłopaka a kochanka - bardziej kobietą. Ja bym się zastanawiała co kochanka ma w sobie czego ja nie mam. Pewnie młodsze seksowniejsze ciało, więc z czego tu się śmiać?

wiem że ją roochał bo mi to mówił. ja mu zabraniałam a on mnie nie słuchał i dalej ją roochał :(

Gość gość
bo dba o swojego *CHŁOPA miało być, sorki za błąd

ja chciałam mieć z nim dziecko nawet przegryzłam prezerwatywe 2 razy ale nie zaciążyłam. ona go penie przykuła do grzejnika w pokoju :(

może ja tam pójdę do nich i zobacze jak gruby jest ten łańcuch. jak uda mi się przegryźć to uwolnię swojego kochanka

Gość gość
Po pierwsze to powinnaś wiedzieć od początku ze on nigdy by żony nie zostawił. Gratuluję zmarnowania sobie 10 lat, jesteś naiwna ze nie powiem dosadniej - głupia na maksa. Po drugie żona też jest j******a skoro wiedziała że on posuwa Ciebie a teraz z czego się cieszy? Też byś mogła jej powiedzieć że go oddajesz Bo już zużyty więc może sobie go wziąć Bo Tobie się znudził i podesłać fotki swoje im z nowym kolesiem. Jedyne co Ci zostało w tej sytuacji to znieść to honorowo i nie dac się ponizyc więcej i absolutnie nie przyjmować tamtego spowrotem jakby chciał.

Gość gość
Wez ze sobą ekipę hydrauliczną bo może będzie trzeba wyrwać i grzejnik.

Gość gość
A swoją drogą nie rozumiem facetów, którzy mają kochankę 10 lat i od żony nie chcą odejść. Bo nie chcą z jakiego powodu? Skoro kochanka jest dobra w seksie to pewnie i na wszystkich płaszczyznach życie tez była by dobra. Do prania, sprzątania gotowanie, niańczenia i nie musiał by taki ciul posuwać pod płaszczykiem dobrego męża żony.

Gość gość
Czytam i jedyny wniosek to:"roochał" to Twoje ulubione słowo.

Gość gość
Ona sie może smieje z ciebie bo myslalas ze ja zostawi. Może i sama męża nie kocha i wiedziała o jego romansie z tobą. Współczuje teraz zostaje ci zemsta dla swojej satysfakcji. Lub zapomnienie.

Gość gość
A co ona może tłumok zrobić, zostaje jej tylko rozczarowanie, że 10 pustych lat minęło bez efektów. Ona starsza bez życiowego dorobku i ze zmarszczkami, których się dorobiła przy intensywnej eksploatacji....

Gość gość
pujdziesz do piekła bo grzech sprowadza cierpienie

Gość gość
zawsze bedziesz cierpiec gdy bedziesz grzeszyc obejzyj ziemia maryji z bogiem jest lzejsze zycie bo grzech sprowadza cierpienie dekalog to jak znaki drogowy w naszym zyciu

Gość gość
A co ona może tłumok zrobić, zostaje jej tylko rozczarowanie, że 10 pustych lat minęło bez efektów. Ona starsza bez życiowego dorobku i ze zmarszczkami, których się dorobiła przy intensywnej eksploatacji.... xxxxxxxx Nie zapominaj tłumoku o swoich zmarszczkach po 10 letniej wegetacji z ryjem wiecznie rozdziawionym przy rozporku żonatego. Jak ten ryj teraz zamkniesz to zmarszczki masz aż do pępka :D

Gość gość
nie dopominaj sie o kontakt, a jeszcze zateskni pewnie

Gość gość
tutaj mamy przykład jak słuzebnica szatana prubowała rozbic swiety zwiazek małzenski ta słuzebnica szatana ma jeszcze szanse by stan sie słuzebnica pana naszego jezzuusa chcrystusa ta zona to swieta kobieta nie dała sie szatanowi i nie rozwiodła sie modliła sie moze no.we.nna po,m/pe.janska i bóg wysłuchał jej prozby i tak ocaliła małzenstwo

Gość gość
Zawsze tak jest - żona ma wszystko i jest tą najważniejszą kobietą. Kochanka to tylko zabawka, dodatek do zycia faceta. Kobiety więcej szacunku do siebie, po co zadajecie sie z żonatymi. Potem płacz i lament

śmieszą mnie twoje opisy :D chyba nic w domu nie robisz tylko wpisy na internecie ty wariujesz :D nie zły ubaw z ciebie ile trzeba wysiłku po to by bawić się w takie coś masz problem czemu nie rozwiążesz go realnie wszędzie kochanki:D nie mam ochoty odpowiadać na te twoje wpisy :) bo to jest choroba z urojeniem przykre to jak się to czyta ile nienawiści w tobie ach ja mam to w d***e :) i jestem zdrowsza i szczęśliwsza słaba jesteś fora ci zostały :) tak po prawdzie szkoda mi ciebie :) mam nadzieje że zrozumiesz że żle robisz kto ci chciał pomóc może trochę podle ,ale tylko chciała pomóc nic nie zazdrość czasem wystarczy pomyśleć a zapatrzona tylko w niego i nie widzisz w tym odrobinę prawdy albo nie chcesz bo boisz się prawdy bo wiesz że to co roisz sobie w głowie to nie jest prawdą zobacz jaka ty jesteś podła wszędzie widzisz kochanki to brak zaufania do niego jak tylko zobaczysz konkurencje !!!!! po protu zdajesz sobie sprawę że on nie jest uczciwy dlatego brak zaufania proste nie wiń za to innych a może jest hipokrytą??? :)

Kochanka to dodatek :D śmiech na sali, a żona to co też chyba dodatek do gotowania i sprzątania jak myślisz ?? :D jakie to śmieszne co ty tu piszesz obie kobiety dla niego nic nie znaczą jeżeli facet zdradza żadnej nie kocha obie ma za nic taka prawda ! jedna do seksu :D druga do prania skarpet brudnych i opiekowania się na starość szczerze wole tą drugą planową gwiazdkę bo ta co jest pierwszy planie czyli żona ma najgorzej mogła by żyć normalnie ,ale woli udawać dobrą żonkę a tak naprawdę niczym nie różni się od kochanki każda jest obiektem kpiny mimo że żona ma się za lepszą przy takim układzie to tylko się jej tak wydaje rzeczywistość jest inna :D