Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malooowana2

pomocyyy. jestem wrakiem psychicznym. kochanek mnie wydymał i olał

Polecane posty

Gość gość
W takim razie nie znasz życia. Może czasami tak i jest ale na ogół jest normalna rodzina wspólne wczasy święta itd a kochanka w ukryciu - dla mnie załosne dla kochanki oczywiście

co to za święta spędzane w kłamstwie mąż ma kochankę ja nie znam życia dziewczyno to nie jest normalne kiedy ktoś cię nie kocha a ty z nim siedzisz a kobietę ,którą kocha chcesz urobić w kochankę komu ty robisz tym krzywdę odpowiedz komu ?? wszystkim całej rodzinie dzieciom wszystkim co takie życie jest z******te w trójkącie no nie wiem czy święta spędzane w kłamstwie dają szczęście jeżeli siadasz przy stole w ciężkim grzechu a dzieci jak dorosną się odwrócą od rodziców znam taki przypadek siedzieć ze względu na dzieci to chore i nie normalne szczęścia im się nie da jak tatuś będzie udawał jak bardzo kocha mamusie a lata do kochanki sory tak się nie da żyć kochasz prawdziwie a chcesz urobić w kochankę to weź nie wypowiadaj tych słów bo to chore kochasz to jesteś nie to nara piątka proste ludzie żyją w trójkątach bo nie potrafią zacząć wszystkiego od nowa to do kogo pretensje sami dokonujecie wyborów nikt wam niczego nie kazał sami sobie życie komplikujecie to tak macie proste możecie mieć do siebie pretensje tylko do siebie nie do innych najłatwiej jest zwalić winę na kogoś tak najprościej szukać winnych nie widząc w tym swojej winy i się taki człowiek nie zastanowi dla czego jestem nie szczęśliwy sory ale żony myślą że status<<<<<< ŻONY>>>> jest czymś super fajnym czy kobieta ma ślub czy nie jest ważna dla faceta jak z nią jest i ma dzieci co każdy papierka potrzebuje żeby kobieta była dla faceta kimś ważnym to tylko twoje zdanie znalazłam bym wielu ludzi co by mi przyznało rację facet ,który robi dziecko kobiecie nie mają ślubu to co nie jest dla niego ważna skoro zdecydował się na dziecko przepraszam kim jest co dla niego ??? wiesz kim matką jego dziecka ,którą kocha i nie potrzebuje papierka żeby kochać a ty najwidoczniej potrzebujesz papierka bo boisz się że facet cię zostawi bo ślub to formalność rozwodu nie dostanie facet tak łatwo bo można podać wiele argumentów żeby faceta zatrzymać bo prawo chroni małżeństwo taka prawda a ty tylko najwidoczniej w ten sposób potrafisz zatrzymać faceta bez ślubu to by ci było cię z twojego gadania wychodzi daj sobie spokój jaka to ty jestes superrr fajna ŻONA :D bo to żałosne :)

Gość gość
Przecież to jest prowokacja :D:D:D a wy w to wierzycie co ona piszę :D