Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKP

Dziewczyna odeszła :(

Polecane posty

Gość SKP

Witam. Mam pewien problem mianowicie jestem z dziewczyną 8mies na początku wszystko pięknie po 4mies zamieszkaliśmy razem, było wszystko poukładane co jakiś czas wypady, restauracje, chodziliśmy na imprezy, ale od pewnego czasu od poniedziałku do piątku jest ok w piątki doprowadzała zawsze do kutni by wrócić do domu :( ale w niedziele wieczorem wracała, doskonale wiedziałem że chodzi o wyjścia z koleżankami dyskoteki i imprezy, od ponad 3 miesięcy zostaję sam w domu na weekendy bo moja panna sama się bawi z siostrami i ze znajomymi, ponadto wiecznie facebook sms itp. 2 tyg temu niby ją mama prosiła aby wróciła do domu by siostra sama nie była całymi tygodniami ok nie ma broblemu, ale co okazało się że nie mama ją prosiła tylko widziałem że ubiera się przy mnie na imprezę, zapytałem grzecznie co planuje, odp brzmiała jadę z siostrą do jej koleżanki ale do godz będziemy w domku. Myślę ok o 19:00 pojechały to tak liczyłem no 21:00 będzie w domku, napisałem eska co porabia gdzie jest napisała koleżanki chłopak przyjechał i pojechałyśmy do niej,myślę hmmmm przecież nic nie planowała mówiła że pojedzie do domu. Po 22 napisała że jest w domku i idzie spać, dziwnym trafem po 22 normalnie ze mną pisała, chciałem zadzwonić nie odbierała tylko odrzucała, dało mi to do myślenia. Po 00:00 pojechałem do znajomego bo mnie prosił abym wpadł na chwilę, przejeżdżałem koło jej domu patrze światła pogaszone rolety jak zostawiła odsłonięte tak były myślę w domu jej nie ma na pewno, napisałem eska co porabia to odp dostałem w domu jestem i siedzimy bo nie możemy zasnąć, a jeżeli masz jakieś podejrzenia to jesteś w błędzie bo wiem gdzie jestem. Dziwne to było ale ok do godz 4 otrzymywałem cały czas esy, o 5 znajomy jechał do pracy i mi mówi że właśnie widzi jak moja panna z koleżanką i siostrą wysiadają z auta i idą do domu, napisałem kolejnego esa aby przemyślała czy oby na pewno w domu była o 22 nie spodziewała się że wszystko wiem a że ma wideo rejestrator pokazał mi to, ciągle się upierała tak przez 3 dni. Po tych dniach przepraszała mówiła że tak miało nie być że żałuje że kocha tęskni itp ale zaznaczę że nie przyjechała się wytłumaczyć tylko esy od tamtej pory nie przyjechała. W walentynki poszedłem po pracy na galerie była kuzynka moja brat i jego panna oni gdzieś poszli a ja z kuzynką chodziliśmy, i w pewnym momencie jej siostra nas spotkała nie podeszła ani nic, na drugi dzień moja mi pisze (tak mnie kochasz tak ci zależy a z jakąś panną chodzisz po galerii jesteś skończony i z nami koniec) myślę ale jazda wytłumaczyłem że jak wieży siostrze to niech następnym razem podejdzie i przyjrzy się że idę obok w jednej trzymam prezent a druga w kieszeni a po za tym z kuzynką nie wypada za rękę chodzić :) nie wierzyła. Od tamtej pory napisała tylko zgubiłam się we własnym życiu nie chcę cię krzywdzić ale wiele dla mnie znaczysz i w każdej chwili mi było dobrze przy tobie itp i milczy do dnia dzisiejszego. Pytanie moje brzmi, jak to wszystko odzyskać naprawić, co zrobić by zaczęła tęsknić starać się i aby sama wróciła??

Gość gość
nie wierze nawet faceci mają taki problem. Mój chłopak też przez rok był tylko dla mnie niestety to się zmieniło wolał później spędzać czas z kolegami niż ze mną no niestety. U ciebie widze podobnie tylko ze to ciebie dziewczyna ignoruje daj sobie spokój nie lataj za nią to nie ma sensu ja latałam za facetem który kłamał i miał mnie w powarzaniu teraz nigdy bym tego błędu nie popełniła daj spokój odpuść ją sobie nie jest ciebie warta znajdź taką która będzie przy tobie na poważnie a nie taką której tylko imprezy w głowie

Gość SKP
No nie stety :( a powiedz mi czy z czasem nie biegał za tobą bo żałował ???

Gość gość
jedyne czego zalowal to ze dziura pajeczyna zarosla

Gość gość
wypożycx sobie, albo przeczytaj ksiązkę, marcina adepta szabelskiego - druga szansa, pisze o odzyskiwaniu ex