Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Srpski Film ZAKAZANY W 16 KRAJACH. Oglądał ktoś?

Polecane posty

Gość gość
jestes pierdolnięta?jaką empatię?bo ktos udaje że gwałci lalkę?empatie do lalki?wez sie idiotko pierdolnij

Gość gość
i co to znaczy ze takie rzeczy''będą sie działy''?takie rzeczy działy sie z pewnoscia kilkaset lat temu,gdy dzieci były traktowane jako własnosc rodziców,przedmioty,były bite,gwałcone,a to wszystko w domowym zaciszu.A słyszałas sierocincach sprzed kilkuset lat?to była wyżerka dla zwyrodnialców.A teraz w Hinach w sierocincach słyszałas?jak dzieci są kapane we wrzątku albo gniją żywcem we własnych odchodach?a tu sie podnieca bo zobaczyła jak ktos lalę dyma

Gość gośćsssssssssss
Mysle autorko ze ciebie chyba podnieca ten dymany ''noworodek''skoro tak to przezywasz ,btw jeszcze kilkadziesiat lat temu operacje na noworodkach przeprowadzano bez żadnego znieczulenia,jako ze noworodek''i tak nie bedzie nic pamietał'',i co czujesz empatie?pewnie nie,bo to real a tamto fikcja.Btw,słowo empatia troche nie pasuje,empatia to umiejetnosc współodczuwania czyjejs sytuacji,tu bardziej pasowalyby inne słowa,ale co tam,wazne ze ty taka wspołczująca bo ci sie żal lali zrobiło

Gość gość
Przecież to jest jasne, że to jest film fabularny. Nikt nie przypuszcza, że komuś, dziecku naprawdę zrobiono tam krzywdę. Nie o to chodzi. Po prostu pokazywanie takich scen, nie ma sensu, poza wzbudzaniem sensacji i tylko o tę sensację tutaj chodzi. Jeśli ktoś nie pojmuje, że sensacja, ekscytacja przemocą, nie jest niczym wartościowym, wręcz odwrotnie, to jest antywartościowe, to trudno. Nie musimy rozmawiać. Ciągłe odnoszenie się do rzeczywistości, bieżącej czy przeszłej, nie ma sensu. Nic nie usprawiedliwia zła, ani teraz, ani kiedyś. To się ma nijak do filmu, ani go nie usprawiedliwia, ani go nie obciąża. Natomiast oglądanie takich treści, może obciążać ludzi, ich psychikę i z całą pewnością, nie czyni świata lepszym. Na pytanie, po co to oglądać? Nie ma tutaj żadnej innej odpowiedzi, poza: bo lubię, bo mi się podoba, bo mnie to ekscytuje, bo ciekawi... Jeśli tak, to stwierdzam, że nie ma najmniejszego powodu, aby tego rodzaju gusta, ciekawość zaspokajać. Ktoś, kto mam taką ciekawość, powinien palnąć się w łeb, bo może doskonale żyć, bez zaspokajania takiej "ciekawości", mocnych wrażeń. Od mocnych wrażeń, są sporty ekstremalne i inne ciekawe sposoby, na wyżycie się.

Gość gość
gość dziś Dokładnie tak jak piszesz i podpisuję się pod twoimi słowami obiema rączkami.

Gość gość
A ja ogladalam jeden film,ktory moim zdaniem jest jeszcze gorszy od serbskiego filmu.Ogladnijcie sobie"Masters of horror-imprint". Niektore sceny byly takie drastyczne,ze wryly mi sie w pamiec na stale.

Gość FankaHorrorów
Mam 14 lat i tak szczerze to prawie wgl mnie nie ruszył, może dlatego że mam świadomość że to TYLKO film albo mam zbyt zrytą banie. Nie raz oglądałam rosyjskie filmy kręcone zapewne telefonem (słaba grafika) na których odcinają ręce bezdomnym, wbijają noże w oczy itp.