Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Srpski Film ZAKAZANY W 16 KRAJACH. Oglądał ktoś?

Polecane posty

Gość gość
te japonskie tez podobno ryja niezle banie nie wiem bo ich nie widzialam ale podobno sa chore

Gość gość
Ale oglądając taki film dociera do nas to co od siebie odpychamy. Że taka jest smutna rzeczywistość a nie tylko film. Dlatego to tak rusza.

Jeżeli ktoś jest wrażliwy i do tej pory oglądał komedie romantyczne, to faktycznie może mieć " sieczkę psychiczną"; dla tych, którzy gustują w ostrzejszym kinie, ot kolejny film..

Gość gość
mnie nie rusza moze dlatego ze zaczelam ogladac horrory jak mialam 12 lat.

Gość gość
Też od małego oglądam horrory. Co wieczór z mężem coś sobie włączamy a jednak nie dałam rady obejrzeć Serpskiego Filmu.

Gość gość
dla mnie to byl po prosu kolejjny film. ktos mi powiedzial ze jest porabany ten film i obejrzalam. ale nie ruszyl mnie

Gość gość
Oglądałem fajny polecam.

Gość gość
Naprawdę? Gwałt noworodka czy 7letniego dziecka was nie rusza? Nic a nic?

Gość gość
gość dziś jaki jeszcze film polecasz? nie wiem juz co ogladac

Gość gość
Tez oglaadam od dzieciaka horrory i to prawie ze wyłącznie ale są granice, nie chciałabym oglądać tego na żywo i tak samo w filmie ,taki obraz został by mi do końca życia i za karzdym razem gdy się w mediach słyszy o takich psycholach co gwalca dzieci i takie maleńkie tez,sankcja to miała bym to przed oczami mimowolnie .

Gość gość
gość dziś w filmie nie bo wiadomo ze to udawane

Gość gość
mnie na filmie nie rusza. na zywo nie widzialam nic podobnego wiec nie wiem

Gość gość
Jak kogoś wzrusza scena w filmie tez wie ze jest udawanie ale cos odczuwa a wy co zgrywacie twardzieli?

Gość gość
Jakoś niespecjalnie ruszają mnie horrory. Większość jest po prostu denna. Ale promowanie i oglądanie pedofil jest chore i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej.

Gość gość
mnie ten film ani troche nie ruszyl. a na filmie moj przyjaciel hachiko ryczalam caly film czy cos ze mna nie tak ?

Gość gość
gość dziś Nie poczułaś odrazy? Wewnętrznego bólu (bo współczucie to za mało) patrząc na gwałcone dziecko? Tak jest z Toba cos nie tak.

Gość gość
oglądałem jeden japoński horror, recenzje pisały że to świetne japońskie kino a tu flaki z olejem, nuda co do srbsk filmu to mi się podobał, jak lubicie takie ekstremalne klimaty to polecam, Salo 120 dni sodomy Ludzka stonoga 2

Gość gość
Kiedys pokazała koleżankom filmik z wojny i powiem wam ze to co tam było widać to ciężko znaleźć słowa . ludzie czolgajacy się z wolaniem o pomoc nie mających polowy ciała a za nimi ciągnęły się wnętrzności, matka trzymającą niemowlę z rozwalona polowa głowy,i wiele wiele okropnych scen, pokazała tylko dlatego ze wywiązała się rozmowa ze wojna to nic strasznego, i komentarz był taki : " widziałam gorsze rzeczy na filmach,... No ja też... "

Gość gość
Ludzka Stonoga 2 również mnie nie ruszyła. Bez porównania. A tego drugiego nie obejrzę nigdy, boję się powtórki z Serpskiego Filmu ;)

Gość gość
gość dziś Ten temat i to co piszą tu ludzie pokazuje jak bardzo dzisiejsze społeczeństwo wyparte jest z uczuć.

Gość gość
wlasnie nie. ale historia psa hachiko mnie wzruszyla nie dalabym rady drugi raz tego obejrzec

Gość gość
te salo jest denne. ogladalam i malo nie zasnelam moze to bylo odrazajace w tamtych czasach dzis jest beznadziejne

Gość gość
Niedługo takie rzeczy będą działy się na ulicach, bo nikogo nie będzie to wzruszać.

Gość gość
nic z tym nie zrobisz

Gość gość
Skoro to was nie przeraziło to jest w ogóle coś co was przeraża ? ;) Bo mi jakoś nic gorszego do głowy nie przychodzi

Gość gość
,mnie nic nie przeraza

Gość gość
mnie ''Piła'' i ''Teksańska masakra piłą mechaniczną'' ruszyła, więc nawet tego nie spróbuje obejrzeć :D a japońskich to już nigdy nie włacze, najbardziej obrzydliwe i chore horrory są ich produkcji :o nie lubie tego kraju, zwyrodniałych bestii

Gość gość
Nic dziwnego ze dostali na ostrzeżenie tsunami :o

Gość gość
racja ze najgorsze sa japonskie

Gość gość
Jakoś nadal trudno mi jest sobie wyobrazić coś gorszego niż serpski film. Naprawdę jest coś gorszego od brutalnego gwałtu na noworodku?