Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnikaaaaaaaa

brzuch po cesarce albo porodzie naturalnym

Polecane posty

Gość arnikaaaaaaaa

Dziewczyny mam pytanie. Ostatnio usłyszałam od koleżanki że po cesarkach zazwyczaj nie da się wróić do brzucha sprzed ciąży... natomiast po porodzie naturalnym się da... czy któras mogłaby się tego odnieść?

Gość gość
Co za głupoty... ja jestem po cesarce i mam super brzuch.. a cięcie jest tak nisko, że nawet w stringach nie widać..

Gość gość
tak ja sie chetnie odniose. bylam zawsze szczupla-nie chuda. Po cc wygladałam lepiej niz przed ciaza. Plasciutki brzuch, jeszcze dodatkowo go sobie sciagam, na wszelki wypadek. Takze to zalezy. Nie mialam co prawda ogromnego brzucha, ale fakt faktem, ze teraz wygladam o duzo lepiej

Gość gość
Ja również po cc ;) brzuszek płaski

Gość gość
a ja z kolei słyszałam że jak Cię lekarz fajnie poszyje to nawet brzuch jest lepszy niż przed ciążą:) u mnie się sprawdziło:) są fajne pasy na brzuch ściągające które go dodatkowo modelują.

Gość gość
ja też jestem po cesarce i ma płaski brzuch , a blizna prawie niewidoczna

Gość gość
Z kolei moje dwie znajome po cc maja pod blizna jakby drugi brzuszek,fald skory, ktory brzydko wyglada. To chyba zalezy od tego jak lekarz zszyje i od tego jak rana sie zagoi. U jednej nic nie widac,a u drugiej masakra. Po sn tez kobiety maja rozne brzuchy.

Gość gość
podobno można się dogadać z lekarzem żeby fajnie pozszywał:) czy to prawda? w sensie żeby zszywając fajnie ponapinał brzuch?

Gość gość
Tak,mozna sie tak dogadac z Ambroziakiem albo Szczytem :)

Gość gość
a to prawda że po cc macica się obkurcza dłużej bo łożysko nie wyszło kanałem rodnym?

Gość gość
Ja cc nie mialam ,ale po naturalnym brzuch mi wrocil do normy w dwa tygodnie.Po dwoch tygodniach mialam gladki taki idealny jak przed porodem ,wogole nie powiesz ,ze mam dwojke dzieci.Znajoma znow mi sie zali ,ze po pierwszej cc miala piekny brzuch a po drugiej jej spartolili i juz nigdy nie bedzie wygladal jak przed.Kolejne dwie znajome rodzily przez cc i jedyne co zauwazylam ,ze dosc dlugo im odstawal brzuch i byla taka wielka falda jakby tluszczu ,teraz wygladaja lepiej ale w bikini ich nie widzialam :D

Gość gość
Jestem po cc i mam płaski brzuch,a teraz gdy ćwiczę z mel b na brzuch i pośladki ,to mam takie ciało jakiego nigdy wcześniej nie miałam:)

Gość gość
Dziewczyny, jak nie macie idealnego brzucha po cc nie ma się co przejmować. Może jakiś mały zabieg z medycyny estetycznej sobie zafundujecie? :) Ja byłam u dra Krzystofa Marosza i wyglądam teraz o niebo lepiej. Mogę jedynie zachęcić do reakcji w tym temacie.