Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktos mnie obraza

Polecane posty

Gość gość

Witam . Posiadam facebooka nie mam żadnych informacji o sobie jedynie imię i nazwisko bez szczegółowych danych . Mam najbliższych znajomych . Dostałam jakiś miesiąc temu dosyć obraźliwą wiadomość prywatną tak jakby ktoś mnie znał bo wiedział kilka faktów z mojego życia a w tej wiadomości wyśmiewał mnie itp. Kiedyś również mi się to przytrafiało np dawniej nasza klasa ktoś mnie wyzywał i od razu ze strachu usuwałam konto z portalu . Było mi bardzo przykro. Konto oczywiście stworzone jedynie dla potrzeb obrażenia mnie. Zero znajomych wymyślone dane do tej pory nie wiem kto to . Ostatnio dodałam zdjęcie i zaczęło się . Zaczęłam dostawać zaproszenia oczywiście znowu konto utworzone zero znajomych i kilka takich zaproszeń . Usuwałam od razu . Dostaje też sms-y np chce Cie poznać spotkamy się itp. Nie bede się bawić w podchody jak pytam skąd ma numer to już nie odpowiada Jak myślicie co to może być czy zwracacie na coś takiego uwagę? Czy mieliście podobne sytuacje? Ja od razu chciałam usuwać konto ale koleżanka powiedziała że po co mam to robić żeby dać komuś satysfakcje . Dodam że mam 20 lat . Pozdrawiam

Gość gość
ja też miałam coś takiego z smsami nie odpisywałam pewnie komuś się znudziło

Gość gość
p******a