Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana obfitości miesiączki przez stres?

Polecane posty

Gość gość

Witam, W listopadzie 2014 przytulaliśmy się z partnerem i on wszedł we mnie dosłownie na parę centymetrów a ja od razu kazałam mu przestać. Nie doszło w ogóle do wytrysku. Były to dni płodne i bardzo się wystraszyłam i stresowałam. Dostałam normalnie okres w terminie, ale był inny niż zazwyczaj. Bardziej skąpy. Zazwyczaj określiłabym go jako normalny. A po tej sytuacji dość obfity był pierwszy dzień a reszta to już bardzo mało. Dużo krwi wypływa jak się załatwiam i więcej jest na papierze. Ma malutkie skrzepy i ciemnoczerwony kolor. I tak jest do dziś. Teraz w czwartek wieczorem na wkładce zobaczyłam brązową plamę, czyli ok, zaczął się okres. W piątek 30dc idealnie dostałam okres i w ten dzień był dość obfity, wieczorem już mniej a sobota i niedziela malutko. Dzisiaj tylko znowu brązowa plama, okres się skończył. Czyli w sumie trwał trzy dni, gdzie zawsze było pięć. W styczniu, już tak się stresowałam, że zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Czyli na pewno nie jestem w w ciąży bo dwumiesięczną to nie wieżę, że by nie wykrył. Teraz przed okresem bolały mnie piersi a jak się skończył to przestały, więc to jest ok. Zastanawiam się czy to nie jest spowodowane stresem, bo to by się idealnie zbiegło w czasie. A stresowałam się w czasie tych czterech miesięcy bardzo, bo naczytałam się pełno o objawach ciąży i co chwila mam taką schizę, że to naprawdę ogromny stres. Czy któraś z Was tak miała? Mógł to spowodować stres, czy powinnam się wybrać do lekarza bo może być coś nie tak? A może po prostu nagle wystąpiła taka zmiana i tyle, zdarza się? Bo ja już znowu dostaję schizy, że może jednak jestem w ciąży, mam okres a test się pomylił. Wiem, jestem nienormalna, ale chyba nie umiem sobie z tym poradzić.. Z góry dziękuję, Pozdrawiam :)

Gość gość
pewnie masz zaburzenia hormonalne. W kwestii ciaży zrób beta hcg.

Gość gość
Ale po co robić znowu test, skoro tamten jest negatywny? To byłoby w listopadzie, jakieś objawy bym musiała mieć. A przed okresem powiększają mi się piersi i bolą a teraz znowu jak okres się skończył to wszystko wróciło do normy.

Gość gość
skoro się nakręcasz to może beta cię uspokoi.