Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość predela89

ciąża mimo negatywnego testu ?

Polecane posty

Gość predela89

Witam chciałam sie was poradzić w pewnej sprawie .. chodzi o to ze mam objawy ciaży bolacy brzuch zgaga bolące piersi choc teraz mniej , czesto chodze do wc przej jakis czas mialam tez mdlosci .. do okresu mam jeszcze dobre 2 tygodnie ale zobilam testy 2 i wyszlo negatywnie już sama nie wiem czy to możliwe ze tak mam przed @ teraz robie sie bardzo senna i mam zaraz zadyszke .. nie planowalismy z meżem jak narazie dzidzi wieć jestem troszku zaskoczona ! Czy miala któraś z Was podobna sytuacje ?

Gość predela89
dodam ze testy byly z Quixx

Gość gość
Kilka rad! Po pierwsze naucz się czytać. Na teście masz wyraźnie napisane, że wynik wiarygodny jest w 1 dniu spodziewanej miesiączki. Po drugie Ty to się z mężem może lepiej przytulaj i głaskaj skoro mając tyle lat na karku nie wiesz, że dwa tygodnie przed miesiączką to ty dopiero jajeczkujesz, a się dopatrujesz objawów ciąży. JAK, POWIEDZ MI JAK MOŻNA NIE MIEĆ PODSTAWOWEJ WIEDZY NA TEMAT WŁASNEGO ORGANIZMU?! Po trzecie z ubzduranych przez Ciebie objawów wynika, że w zasadzie jesteś już w bardzo zaawansowanej ciąży. Może jeszcze napiszesz, że czujesz ruchy, odszedł ci czop śluzowy i masz skurcze przepowiadające? Chciałam być miłą, ale jakoś nad takim ograniczeniem umysłowym litować się nie potrafię.

Gość gość
Jak masz 2 tygodnie do miesiaczki to jestes w okresie okoloowulacyjnym, a nie w zadnej ciąży

Gość gość
17;06 uprzedziłąś mnie :) A co objawów to autorka na porodówkę już powinna jechać:D:D:D

Gość gość
zgaga od czego,mdlosci od czego-glupiotka od wszystkiego. a moze bolace piersi od zblizajacej sie @ no coraz wiecej kretynek na tym kafe.co mamy Ci powiedziec-TEST SIE MYLI? dwa tyg przed okresem to mozesz zajsc w ciaze a nie doszukiwac sie objawow przeznaczonych to kobiet w6-12tyg

Gość predela89
a nie przyszlo wam do glowy ze moglam dostac normalnie okres ale moglam juz byc w ciązy .. nie bede ja sie wypowiadac na wasz temat i waszej nie wiedzy .. nie ktore kobiety maja okres nawet przez kilka mies i nie widza i ciazy bo i tak sie zdarza . Ja @ dostalam tydz wczesniej i kilka dni poniej dostalam te obj co pisalam i trwaja juz 2 tyg wiec tak tak sama sobie wymyslilam i ubzdurałam

Gość predela89
spoko pocieszylyscie mnie widocznie to moja wyobraznia ! Napisze tu za jakies 3 tyg i zobaczymy kto jest mądrzejszy . Ja pytalam o normalna rade a nie naskakiwanie na mnie . troche sie martwie bo to nie jest to normalne z e mam takie objawy skoro nie jestem w ciazy

Gość gość
No to jesli bylabys w ciazy od poprzedniej owulacji to bylby juz jakis 8 tydzien i test bylby pozytywny. Mysl kobieto, to nie boli.

Gość gość
Sorry 6/7 tc

Gość predela89
z tego co czytalam na forach to wiele dziewczyn pisalo ze testy im wychodzily neg a byly w ciazy .. dlatego napisalam czy ktos mial podobne objawy test negatywny ale jednak dzidzia byla .

Gość jola zakola
autorko nie ma czegoś takiego jak okres w ciąży!! będąc w ciąży ma się owulacje??

Gość predela89
poczytaj troszke za forum ! ostatni okres moglam jeszcze dostac ten nie koniecznie

Gość gość
Gdybyś była w ciąży i ostatni okres to nie byłby okres to i tak test już wykazałbby ciążę. wkręcasz się.

Gość gość
Panie wyżej dobrze Ci piszą . Czytałaś ale do końca nie wiesz co

Gość gość
Ale to sa zazwyczaj plamienia a nie normalny okres a to ogromna roznica. Nie wierzysz testom zrob bete z krwi, to sie nie pomyli.

Gość predela89
to co oznaczja te objawy bo ja naprawde sobie ich nie wkrecam nawt jak siedze to mam bole podbrzusza jak sie schylam tak samo i bol jajnikow itp. .. skoro to nie ciaza

Gość gość
Torbiel jajnika

Gość predela89
żartujesz ?

Gość gość
J.w lub miesniaki albo zaburzenia hormonalne. umow sie do lekarza.

Gość gość
A dlaczego miałabym żartować? Pytasz to odpowiadam

Gość gość
Idź do ginekologa.

Gość gość
Ja pierdziele.. ciąża urojona...

Gość gość
zaburzenia hormonalne.

Gość predela89
ciazy urojonej to napewno nie mam .. nie mam powodow by miec

Gość gość
ale co w pierwszych tyg ciazy moze cie bolec przy schylaniu?? kurcze dziewczyno,moze Cie tam bolec WSZYSTKO CO W JAMIE BRZUSZNEJ.

Gość predela89
boli mnie brzuch jak na @ trwa to 2 tyg a do nast @ zostalo mi jakies 12 dni .. przy tym boli mnie podbrzusze jak sie schylam albo kucam lub siedze w kuckach takiego bolu nie mialam nigdy wczesniej . a ból piersi czuje mrowienie w brodawkach itp

Gość gość
I wlasnie dlatego ze cie tak boli to wskazuje na torbiel

Gość predela89
o torbielu moga swiadczyc tez bolace piersi ?

Gość gość
Piszesz,ze nie masz ciazy urojonej. Wszystkie Ci pisza, ze nienjestes ciezarna,a Ty dalej wmawiasz sobie ciaze. Kobieto,NIE JESTES W CIAZY. Objawy, o ktorych poszesz np.zadyszka pojawiaja sie w ciazy zaawansowanej. Poza tym jesli bylabys w ciazy to bylby jak ktos napisal juz 6/7tc i test na pewno by wykazal. Dodatkowo mialas omres, co rozumiem jako normalne krwawienie ze skrzepami,a nie plamienie (co mogloby sie zdarzuc w ciazy).Nie czytaj glupot w neciw, to sa jakies sporadyczne przypadki. Przestan schizowac i idz do lekarza z tymi bolami. Piersi moga bolec na roznym etapie cyklu, to zalezy od hormonow. Jesli masz np. torbiele to hormonymoga swirowac. A moze po prostu wmowilas sobie ciaze i piersi na to reaguja. Taka juz pokrecona na kobieca psychika.