Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co facet który kocha się w mojej przyjaciółce chce

Polecane posty

Gość gość

się zaprzyjaźnić i stale szuka ze mną kontaktu? Lubię go, super nam się gada i ostatnio nawet zwierzył mi się z osobistych problemów, nie wiem jednak, czy jest sens się zaprzyjaźniać, skoro podoba mu się kumpela.

Gość gość
wiesz o tym że mając auto warto mieć koło zapasowe?

Gość gość
Ale ja nie chcę być żadnym kołem zapasowym. Ani też żadnym pośrednikiem między nią a nim. Powiedziałam mu o tym, na co odpowiedział, że skąd mi to w ogóle przyszło do głowy i że on gada ze mną, bo po prostu mnie lubi.

Gość gość
więc masz odpowiedź LUBI CIĘ, sam ci przecie powiedział

Gość gość
Niby uzyskałam odpowiedź, ale i tak wydaje mi się to dziwne. Powinien się skupić na przyjaciółce.

Gość gość
To przestań z nim gadać. W czym masz problem?

Gość gość
Myślałam nad tym, ale głupio tak go odtrącać. Zauważyłam, że jest dość wrażliwy, zresztą lubię go, to bardzo miły facet.

Gość gość
masz jakieś rozdwojenie jaźni? a może lecisz na niego? to ze gada Ci nie pasuje, zaprzestanie z nim częstych kontaktów też Ci nie pasuje, bo niby wrażliwy, dziwna jesteś, weź Ty się zdecyduj czego chcesz a nie ludziom zawracasz głowę na darmo

Gość gość
myślenie gimbazy

Gość gość
Myślisz jak ktoś jest wrażliwy, to nie będzie działał na dwa fronty?Mogłabyś się bardzo zdziwić.

Gość gość
To beznadziejne, jak baby oceniają wszystko jednowymiarowo,świat to tylko relacje męsko-damskie w wydaniu związkowym i amen. Nie można kogoś po prostu lubić, bo zaraz tysiąc teorii i domysłów. Głupie jesteście i tyle.

Gość rodneyy
Ja miałem kiedyś świetną koleżankę z którą bardzo lubiłem spędzać czas. Mogliśmy gadać kilka godzin na różne tematy a i tak nam się nie nudziło. Nie pociągała mnie fizycznie ale była świetną osobą do rozmów. W pewnym momencie poznałem dziewczynę bardzo atrakcyjna miła jednak z koleżanką jakoś lepiej mi się rozmawiało. Czyli jednak można żyć w przyjaźni z kobietą bez żadnych podteksów.