Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

hoojwa pani domu :(

Polecane posty

Gość gość

Maz prosił żebym wyprala mu kurtkę ,wrzucilam do pralki tylko kieszenie sprawdzilam czy jakiś papierów albo srubek nie ma,nawet nie wiedziałam jaki program włączyć :o ostatecznie wybralam do syntetycznych 40° i wirowanie 800 .jak ja wkladalam zajmowała cały bęben ,teraz wyciągnęła a toz niej taki flak się zrobił bo ja głupia się nie kapnelam ze ona ma wypełnienie z pierza jak bym wczesniej wiedziała to bym mu kazała do pralni dac :( boje się ze będzie do wydalenia bo cale pierze pozbijane, da się cos z tym zrobić?

Gość gość
Bylo by super gdybys miala suszarke /moze ma sasiad jesli ty nie masz/wrzucasz pilki do tenisa aby pierze stalo sie bardziej puszyste podczas suszenia jesli nie masz suszarki to musisz bardzo dobrze odwirowac /na najwyzszych obrotach/ ja mam pilki do tenisa 6 sztuk i zawsze je wkladam do wirowania wtedy pierze w kurtce nie jest tak zbite.A pozniej musisch suszyc kilka razy przewracac na lewa i prawa strone i " roztrzepywac " piora. Po wysuszeniu dobrze Nest spryskac sprayem do impregnowania/kupisz w skl. obuwniczym/aby nie wychodzily piora i gotowe.Ja zawsze piore kurtki puchowe sama .