Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest możliwa przyjaźń po tym kiedy jeden z przyjaciół

Polecane posty

Gość gość

wyzna drugiemu, że jest dla niego kimś więcej? Czy możliwe jest zabić uczucie, jakie się narodziło i nadal się przyjaźnić tak jakby nic się nie wydarzyło?

Gość gość
Nie. Dziewczyny czesto probuja zabic takie uczucie u faceta zeby zachowac przyjaciolke z penisem albo kolo zapasowe. Ale to sie nie uda

Gość gość
nie, bo to już nie jest przyjaźń

Gość gość
nie jest już mówię, czemu - strona odrzucona może się czuć pokrzywdzona i posunąć się nawet do ukarania strony odrzucającej... w najlepszym razie będzie miała pretensje, że zmarnowała tylko czas i mogła mieć kogoś lepszego, kogoś, kto by ją doceniał - a nie być wpatrzonym w kogoś, kto ją tylko naciągał na uczucia, dając w zamian tylko ból

Gość gość
Zadałam to pytanie nieprzypadkowo. Otóż jakiś czas temu poznałam chłopaka. Okazało się, że nadajemy na tych samych falach i zakumplowaliśmy się ze sobą. Zaczęły się wspólne spotkania, rozmowy. O ile początkowo nie widziałam w nim w ogóle mężczyzny, to niestety z czasem zaczęłam. Wszystko zaczęło się od tego, że którejś nocy zaczął się mi zwierzać, a ja, będąc pod wpływem impulsu, zrobiłam to samo. Od tego momentu dostrzegłam w nim kogoś bliskiego. I to kogoś więcej niż przyjaciela. Nie powiedziałam mu o tym jednak - był wtedy zakochany w innej, zresztą jestem osobą dość nieśmiałą i powściągliwą i nigdy nie przyznaję się do takich rzeczy. Myślałam, że mi przejdzie, próbowałam z innymi facetami, ale niestety tak się nie stało. Dlatego teraz czuję się okropnie za każdym razem, kiedy opowiada mi o innych kobietach. Ciągle tylko je widzi, nie mnie. Wczoraj prosił, bym mu doradziła, czy powinien się spotkać z dziewczyną z portalu randkowego, po czym pokazał jej zdjęcie, a ja z trudem powstrzymałam łzy. Nie mogę już tego wszystkiego znieść. :(

Gość gość
Nie jest możliwa.

Gość gość
Chciałabym mu powiedzieć, co czuję, ale wtedy go stracę, a na samą myśl o tym serce mi pęka. :(

Gość gość
przestań sie mazać , koleś nic do Ciebie nie czuje, pogódź się z tym i ewakuuj się z tej relacji