Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieko zwalilo telewizor i pekl ekran

Polecane posty

Gość gość
z ta policja to straszak zawsze tak pisza, ignorka i tyle,

Gość gość
"dziecko ubij" a co to dziecko to jest świnia? ty jesteś matka/ ojcem? dobrze się czujesz pisząc takie teksty?

Gość gość
najlepsze rozwiazanie to chyba dowiem sie o naprawe, myslalam ze koszt bedzie wysoki i sie nie oplaca ale ktos pisze ze nie jest tak zle

Gość gość
Podam Ci przykładowy koszt naprawy martycy- 800-1000 zł. WWiem, bo mój syn też uszkodził telewizor.

Gość gość
drogo myslalam ze do 600zl sie zmiesci

Gość gość
Oj autorko znam to :) Mój syn też zawalił tv ale tv poleciał na tył i z tyłu popękał... A bylo to z trzy lata temu, a tv dalej działa :) bez żadnej naprawy. Ale w twoim przypadku do wymiany jest tylko matryca, wystarczy naprawa, z gwarancją i zakupem tv takiego samego nie kombinuj bo każdy sprzęd ma swój numer seryjny, i nie oszukasz nikogo, ostatnio kupiłam pralkę i aby włączyć gwarancje internetowa był potrzebny nr seryjny, tak samo miałam z laptopem, i każdy sprzęd go ma wpisany w kartę gwarancyjną. Takie numery może kiedyś by przeszli nie teraz:-)

Gość Tasmanska
Przeciez tekst " dziecko ubij" był w przenośny, nie dosłownie. Ludzie wy wszystkie bierzecie na poważnie Jakbym napisala "udusiłabym" to tez już mielibyście przed oczami duszenie? tak się pisze w ekstremalnych sytuacjach

Gość gość
To oszustwo zagrożone do 8 lat pozbawienia wolności. Za pierwszym razem pewnie zawiasy dostaniesz.

Gość gość
Zależy jaką gwarancję macie, jak gwarancja pełna to naprawiają nawet jak wy zepsujecie

Gość gość
ja piernicze , malpe masz czy dzieciaka , jak moze bachor telewizor zwalic- z***balabym

Gość gość
To. Oni nas okradają bo koszt produkcji tv znikomy a jak jest ubezpieczenie to nie chca wyplacac

Gość gość
Dzieci jak dzieci wiec tylko imbecyl sie zdziwi a matryca specjalnie slaba chcą mieć obroty to im zrób