Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynkaiszminka

SZMINKA

Polecane posty

Gość Blondynkaiszminka

Hej. Mam pytanko kupiłam sobie szminkę Astor czerwona, jestem z niej bardzo zadowolona ale zastanawiam się nad mocnym różem . Mam ciemne blond włosy, zielone oczy i brzoskwiniowa cerę. I tu pytanie: warto kupić ta szminkę mocny róż? Czy będę żałować? .

Gość Brunetdoradza
Pewnie, że warto będzie podkreślać Twoje oczy. :):)

Gość Elwira320
Kup sobie i podkresl swoje usteczka i oczy i w ogóle. Na pewno żałować nie będziesz. Ja też używam takich seksownych kolorów.: ):*

Gość gość 12345
Daj swoje zdjęcie ust pewnie są seksowne. . . Mrr

Gość Blondynkaiszminka
Nie dam zdjęć swoich ust napalencu. Chciałam posłuchać rad a nie jakiś westchnień

Skąd mamy wiedzieć czy będziesz żałować, to zależy co Ci się podoba. Według mnie jednak przy brzoskwiniowej cerze mocny róż może wyglądać tandetnie.

Gość Ada24081992
Pewnie, ze kup sobie. Ja mam ale jasny róż i super się czuje ale do zielonych oczu.na pewno super będziesz wyglądała. !;)

Gość Blondynkaiszminka
Sama już nie wiem. . Ciemny czerwień pasuje idealnie. Myślałam, że mocny róż też będzie ładnie wyglądać, najwyżej zaryzykuję jak nie będzie mi się podobać to nie będę używać jej i już.:) Dzięki wam bardzo za rady :**

Ja bym spróbowała innych odcieni, bo być może trafisz jeszcze na ciekawą alternatywę . Ja co prawda jestem jasną blondynką o jasnej karnacji i z czerwienią ciężko było mi trafić na fajną pomadkę, ostatecznie zatrzymałam się na jasnym czerwieniu z golden rose vision lipstick jakoś mi podpasowało, ale dodatkowo próbowałam jeszcze kolorystyki z bardzo jasnym różem, mleczną brzoskwinią... więc trzeba próbować zawsze nieudany kolor można oddać przyjaciółce, siostrze :P