Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci mają różne gusta, a kobiety zawsze najbardziej jara typ tępego przystojni

Polecane posty

Gość gość

aka. Dowody? Mnie jako facetowi bardzo podobają się takie kobiety jak niby wszystkim, czyli piękne blond laski itd. ale jest od tego wyjątek i najbardziej zawsze pragnąłem w*****ać pewną dziewczynę, która uchodzi za brzydką, jest niska, nie ma zbyt ładnej twarzy i ma krótkie nogi. Gdybym miał wybór seks np. z nią czy z Angeliną Jolie to bez wątpienia wybrałbym ją, czyli brzydką, niską z haczykowatym nosem i najbardziej by mnie to podnieciło. A wy kobiety tylko w tępych typowych przystojniakach 183 z dwudniowym zarostem, długie nogi, marynarka i szalik.

Gość gość
Bo kobiety są z natury przeciętne. Nie mają zmysłu np artystycznego. Zauważ, że najwięksi artyści to mężczyźni, a nie kobiety. Kobietom brakuje wizji, podobnie ma się rzecz w ocenianiu urody przez kobiety. Widzą, to co na zewnątrz a nie potrafią dostrzec czegoś więcej, tak jak robi to artysta facet.

Gość gość
Czemu tępych? Wystarczy że super przystojny

Gość gość
Tępi i ladni są spoko bo jak taki zostawi to mówi się a nie mam czego żałować glupi byl

Gość gość
Tępi łatwo się dają sterować przez kobiety, chodzą do pracy, przynoszą wam wypłaty, a wy żerujecie na ich kasie. Mądry mężczyzna wie, że małżeństwo to tylko taki biznes, w celu zapewnienia sobie dobrobytu, z którego któraś ze stron będzie mogła czerpać jak najwięcej korzyści, a przeważnie korzysta kobieta, dlatego faceci nie są tak skłonni wchodzić w związki małżeńskie.

Gość gość
ot statystyk , socjolog i psycholog, a nawet seksuolog w jednym, tyle że wszystko o kant d... potłuc.

Gość gość
ojej , a ja miałam w życiu przystojnego i tępego, przystojnego i inteligentnego, przeciętnego i inteligentnego- ale bez przesady i wreszcie brzydkiego i inteligentnego, z którym jestem już kilka lat i który jest poza tym najlepszy w łóżku i ogólnie działa na mnie tak , ze majtki same spadają. Ogólnie strasznie mnie podnieca inteligencja u faceta

Gość gość
Serio ? Dziwne, że cie chciał, skoro tak przerobiona byłaś przez kilku innych. Ja bym się brzydził takiej kobiety, jeszcze bym jakiegoś syfa złapał.

Gość gość
jasne misiu tylko ze ja mam 44 lata, a z tego byłam w związku 8lat, 6 lat , 6 lat i z ostatnim od dwóch jestem po ślubie. I ten pierwszy z którym byłam najdłużej zginał w wypadku.