Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrobiłam głupotę! Jest mi wstyd!

Polecane posty

Gość gość

Byłam na takim zjeździe naukowym, który odbywał się w ubiegły czwartek i piątek. Super wydarzenie! Coś fenomenalnego dla bliżej zainteresowanych! Super zajęcia, super wykłady, konferencje, prezentacje, plakaty, eksperymenty i pokazy, fajni ludzie, możliwość rozmowy z nimi, w przerwach spotkania towarzyskie. Bardzo mi się podobało! Byłam zachwycona tym wydarzeniem ale oczywiście musiałam zrobić coś głupiego.. :o Pocałowałam się z dużo, dużo, dużo starszym facetem! Nawet nie wiem kiedy i jak do tego doszło. Usiedliśmy obok siebie i on zaczął do mnie zagadywać jak mi się podoba, co tutaj robię itd.. i to była chwila. Bardzo spontanicznie to wyszło. Potem do końca imprezy chodziłam z rumieńcami jak go widziałam. :o Masakra. Co za wstyd! Dobrze, że nikogo znajomego tam nie było. :o Mam wyrzuty sumienia i obawiam się, że kiedyś znowu się spotkamy.

Gość gość
ile jeszcze razy założysz ten temat prostytutko?

Gość gość
no to teraz powinnaś zrobić loda, jak się powie "A" to..

Gość gość
Nie jestem prostytutką. :o

Gość gość
potem przez takie k***iska porządne kobiety są molestowane przez takich dziadów, szmata która daje każdemu kto chce

Gość gość
Przepraszam bardzo. Pierwszy raz zdarzyła mi się taka sytuacja. Wcześniej nawet się nigdy nie całowałam.

Gość gość
kazdy robi glupoty ale niektorzy udaja ze ich glupota to ich najwiekszy atut :D stopka: rekrutacja do hilerjugend.. jakie sa pana/ni zalety? nadgorliwosc :classic_cool: