Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaałamanaaa

będzie szkoda całkowita mam max 7 do 8 tyś co kupić za padakę na 4 kołach?

Polecane posty

Gość zaałamanaaa

Miałam stłuczkę, koleś z bety wjechał mi w tyłek - moje auto to brava 99' bardzo doinwestowana - nowe 4 amortyzatory - kompletne hamulce bębnowe, paski, świece kable, sprzęgło, rozrząd, reenerowana pompa wspomagania i jeszcze masa małych rzeczy typu termostat czy trzeszczące sparciałe gumy od amortyzatora , no mimo 15 lat auto w stanie naprawdę bardzo dobrym - wszystkie prowizorki poprzedniego własciciela usunięte - zrobione w porządnym serwisie na nowych częściach. No i dzwon... nie wygląda to źle ale podłoga się podgięła - jak ruszyły się podłużnicę to mimo że jestem w stanie dołyć z 3 tyś to 5 tyś nie wiem czy starczy - co teraz wymontowanie tych części kosztuje - nie wiem czy nie więcej niż są warte jako używki np amortyzatory mam montowane we wrześniu jakoś. I teraz co mam kupić?? Przecież ja nic w tak dobrym stanie jak miałam nie kupie... znowu od zera kupuje auto ze zdrowym silnikiem i blachą i powoli wymieniam wszystko... zapłakać się można, a ja nie lubię jak coś mi stuka czy puka w aucie nie ważne czy stare czy nowe.

Gość gość
kup jakieś forda albo seata z 2002r