Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ślini się

Polecane posty

Gość gość

w pracy do mnie pewna kobieta. Mnie też się podoba ona ma męża ja jestem sam. Czy warto ciągnąć się w taki romans ? Myślę że ta kobieta starsza ode mnie o 10 lat szuka dowartościowania się albo chcę wykorzystać młodziutkiego do swoich zacnych celów. Jest moją bezpośrednią przełożoną :)

Gość gość
Tak na pewno chce Cię wykorzystać do swoich zacnych czynów .hahaha:D

Gość gość
Wątpię by dojrzała ustabilizowana życiowo kobieta śliniła się do gówniarza, który pisze o tym w takim miejscu jak to. Co Ty synku rozumu Bozia nie dała?

Gość gość
Heh, mam tak samo. Też o 10 lat starsza i przełożona i też podrywa mnie.. Chyba dojrzałe kobiety lubią młodych.

Gość gość
a skąd wiesz, że się "ślini", chyba ślina jej nie kapie, hę ;) może chce Cię podsycić, żebyś sobie myślał nie wiadomo co, a w razie co pokaże Ci, gdzie Twoje miejsce :) uważaj na szefowe-kokietki chłopie - jesteś celem, ale nie seksualnym, tylko dręczy Cię :)

Gość gość
21:50 A skąd wiesz? Bo młody to już nie może się podobać kobiecie?

Gość okularnica18
Myślę że taka starsza i zajęta kobieta w dodatku mająca nad tobą wyższą hierarchię w firmie chcę się tobą zabawić jak kot myszką. Sprawi że się w niej zakochasz a potem będziesz do niej na kolanach wzdychał i ona cię potraktuję jak psa i to będzie dla niej piękne...

Gość gość
21:57 Ja dokładnie tak mam..Tylko że nie traktuje mnie jak psa, ale pewnie gdybym jej powiedział co do niej czuje to tak by było :( :( :( Kobiety są podłe..