Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK mozna wziasc sobie faceta NIC szczegolnego,niezbyt fajnego ?

Polecane posty

Gość gość

Nie wymagac wiele..Glupie naiwwne nie wymagaja wiele Facet musi byc ladny+przystojny+madry+inteligentny+zaradny.

Gość gość
jak kobiety nie mają żadnej ambicji i poczucia własnej wartości, to biorą pierwsze lepsze, byleby dzieciaka zrobił i nie trzeba myśleć co z tym życiem zrobić, bo plan już będzie;)

Gość gość
i musi dobrze robić laskę

Gość gość
ja się spytałam kiedyś matki czemu się chajtnęła z takim brzydalem matka powiedziała że ojciec jest przystojny i walnęła focha niektóre baby są po prostu zaślepione

Gość gość
Haha też się kiedyś zapytałam mojej mamy czemu takiego sobie wzięła to reakcja była identyczna i tekst "tata był kiedyś inny i przystojny" :P

Gość gość
Dla cb może być nieciekawy ale dla kogoś może mieć w sobie to coś

Gość gość
Faceta się nie bierze. Kto jest szczególny/nie szczególny, niezbyt fajny/fanjny jest kwestią własnego widzi mi się. Tobie nie musi się podobać, tak jak ty nie musisz powalać na kolana swoją domniemaną szczególnością czy fajnością.

Gość gość
Tylko droga autorko pamiętaj, że większość facetów szuka głównie ładnej i zgrabnej. Więc nie zdziw się jak będziesz mieć 35/40+ i ten facet: ladny+przystojny+madry+inteligentny+zaradny zacznie szukać jakiejś ładnej i zgrabnej i 15-20 lat młodszej od Ciebie.

Gość gość
BRZYDKI ,ale ma kase ;)

Gość gość
Meksykanki,Ukrainki,Czeszki nie patrza na uroda i dla nich mozesz byc brzydki,one luubia brzydkich :(

Gość gość
Ukrainki lubią kasiastych. Znam trzy 21 latki, które się prowadzają z 40parolatkami. Przypadek?

Gość gość
jak moza byc takim bezgusciem i wiasc sobie brzydkiego ?

Gość gość
Nigdy NIGDY nie lituj się nad facetem. Facet nie ma uczuć, oni tylko udają, że są wrażliwi. Nie przepraszaj, nie tłumacz się. Nie miej wyrzutów i nie staraj się być delikatną, bo oberwiesz w najlepszym razie wulgarnym słowotokiem, aż ci kapcie spadną. Z facetem nie ma się co patyczkowac, żadnym, chorym szpetnym czy głupim, a im bardziej "problematyczny" np brzydki z kompleksami, tym bardziej chamsko i agresywnie potrafi reagować na odrzucenie , więc spław go konkretnie i dobitnie. Ja tak kiedyś się cackałam i faceci manipulowali mną aż miło, a ja durna jeszcze się za to obwiniałam, ale się skończyło i przejrzałam na oczy.

Gość gość
JAK mozna wziasc sobie faceta NIC szczegolnego,niezbyt fajnego ? xxxx wiec to idzie tak. Oswiadcza sie a ty sie zgadzasz i masz faceta.

Gość gość
bo despratki biora byl jaki sie trafi ,byle ie byc sama :O

Gość gość
co jedna to durniejsza

Gość gość
:O

Gość gość
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Gość gość
glupie baby

Gość gość
Autorko ciekawe kto ciebie weźmie? Naucz się pisać dobrze po polsku.

Gość gość
.

Gość gość
Autorko,głupia suko i idiotko. Tobie zapewne bym się nie spodobał bo mogę się domyśleć jakie masz wymagania co do wyglądu. Ale to nie znaczy że masz prawo do krytyki kobiet które mają coś w głowie a nie tak jak ty śmierdzącą kupę i prostactwo. I jeszcze coś. Choćbyś nie wiem jak piękna miałabyś pustaku to nie licz na to że jakiś MĄDRY i NORMALNY facet cie zechcę.

Gość gość
:O jakie oburzenie facetow

Gość gość
JA jestem facetem niezbyt ladnym ,ale chce szukam tylko bardzo ladne, brzydkie,przecietne odrzucam.

Gość gość
no wlasnie dobre pytanie. ale znam mnostwo dziewczyn kolezxanek ktore ttalnie męczą sie ze swoimi chłopami ale byleby tylko był,byle jaki,frajer,kuternoga,pasztet ale zeby był,. bo tak wymaga spoleczenstwo. 'dzisiaj tez widzialam sasiadkę(szłam za nią jakis kawałek akurat tak mi wypadala droga) i widzialam ze wyszli razem ona maz i corka , maz zaraz skrecił do budki z piwem a ona poszla dalej z corką na hulajnodze i tak się jeszcze patrzyla na niego a nuż zmieni zdanie i pojdzie z nimi. ale on wolał piwo. a wiadomo powszechnie ze pije az miło,piw kupuoje w sklepie codziennie po kilkanascie i jeszcze czesto jego mamuska tam zachodzi bo to jej mieszkanie i mamuska tez lubi sobie wypić. nieraz widzialam jak szacowna babcia po odprowadzeniu wnuczki do skzoły szla z samego rana do spozywczaka bo kila butelek piwa. dla synusia tez oczywiscie.wogoel ten facio nie pracuje,zyją z zasilkow a ta mala jest lekko niepełnosprawna znaczy trochę głucha a mozes tez i cos jeszcze,ja wiem tylko o prpoblemach ze słyszeniem. to pewnie zrobili jej jakis stopien niepełnosprawnosci i ciagną panstwowa kase az miło. i tacy sa faceci a zoneczka jeszcze patrzy za nim,czy moze kiedys to z nimi pojdzie na spacerek a nie na piwo.

Gość gość
. Nie zakochałbym się w dziewczynie, która mi się nie podoba (a podobają mi się TYLKO ładne, nie średnie, nie przeciętne). .

Gość gość
Wziąć sie wziąść debilko

Gość gość
dlaczego facet ma prawo zwracać uwagę na atrakcyjność fizyczną i spotyka się to z waszym pełnym zrozumieniem i akceptacją, za to kiedy kobieta chce przystojnego faceta to budzi to w was jakieś dziwne oburzenie? Co każe wam sądzić, że atrakcyjna kobieta powinna się interesować przeciętnym mężczyzną, a negatywnie wypowiadacie się o tych, które chcą kogoś " na swoim poziomie" ? egoizm hipokryzja ... Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie :)

Gość gość
Moja droga, pozwól żyć innym tak jak są i nie patrz na to co twoje koleżanki czy ktokolwiek inny ''widzą'' w swoim partnerze. Widocznie widzą coś więcej niż tylko wygląd :) Nikt ci nie broni brać faceta jaki ci odpowiada ale nie krytykuj innych za ich wybory, bo nie spełniają twoich kryteriów. W końcu gusta są różne. To tyle.