Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego dziewczyny chodzą w PEŁNYM makijażu na siłownię...?

Polecane posty

Gość gość
ja tez chodzę po pracy i czas mam, dasz wiarę ze zajmuje to jedynie 2 minuty? a co ty ich tak bronisz, co? :D

Gość gość
22:45 a niby czym? Pracą?

Gość gość
Nie bronię dla mnie mogą sobie przychodzić nawet w stringach. Nie rusza mnie to :) polecam się wybrać na siłownię w UK,żeby zobaczyć jakie tam młode kobiety odpicowane i wyrozbierane chodzą :P

Gość gość
zmywać się zmywa, ale one się malują specjalnie tuż przed wyjściem poprawiają make-up :D

Gość gość
autorko ,alee ty zakompleksiona ,i co chcesz specjalnie skompromitowac te kobiety ktore sie maluja ? :O

Gość gość
Drogie Panie a co to znaczy (kg szpachli? )" Czy co niektóre kobiety to wyolbrzymiają ,zeby inną kobietę specjalnie pokazać jako gorszą wink Bo takie zagrywki kobiet nie sa mi obce.

Gość gość
To ich skóra , ich problem jak się coś rozmaże. Czemu wam to tak przeszkadza co :P??

Gość gość
to jeszcze nic, mnie doluja takie, ktore przychodza na basen w makijazu, plywaja z tuszem rozmazanym po twarzy i koniecznie bikini uwydatniajace cycki :/ niby nie moja sprawa, ale w******jace niesamowicie takie pindrzenie, ciekawe czy boja sie wstac przy facecie bez makijazu

Gość gość
same się kompromitują, gdy faceci o których uwagę zabiegają ślinią się do mnie:classic_cool:🖐️

Gość gość
No, w UK to dopiero gwiazdy chodzą. Dres, koczko-kitka i jedziesz...czyli całkiem normalnie jak na siłownię.

Gość gość
no bo na basenie to trzeba koniecznie w czepku, klapkach kubota i do tego strój pływaczki z NRD :D

Gość BABY sa okropne
A wszystko po to by skomentować inną kobietę w stylu: "Zobacz jak ona wygląda nie umalowana?"... Albo: "Ty zobacz , jak ona się wymalowała?". Czyli wszystko po kobiecemu, czyli i tak źle i tak niedobrze. Typowo kobiece. Ja swej Pani nigdy nie zwracam uwagi na wygląd o ile jesteśmy sami. Ale gdy się wybieramy poza dom (lub do domu mają wpaść znajomi), to decyzja jest prosta: "Stary do

Gość gość
no bo na basenie to trzeba koniecznie w czepku, klapkach kubota i do tego strój pływaczki z NRD smiech.gif A broń Boże cycków nie podkreślaj strojem ,bo to jest pindrzenie!! :D

Gość gość
po cholerę wpadacie w skrajności głupie picze? :O

Gość gość
no nie wiem czy to takie fajne , dla mnie troche niefajne jak widze takie szlaufy z cyckami wylewajacymi sie z kostiumu i tuszem splywajacym po twarzy, wygladaja tanio i jakby byly tam nie po to zeby dbac o figure tylko hmm wyrwac ratownika, desperatki

Gość gość
Z drugiej strony barykady też nie jest dobrze. Nie wiem jaki jest sens, żeby facet idąc na basen tak strasznie perfumował się (a może wylewał pół flakonu?)? Później się za takim płynie 5 m i czuć w ustach te perfumy. Po basenie to ma sens, ale przed?

Gość gość
Jakie upocone? Żeby się spocić, trzeba się zmczyć. Takie wytapetowane idą po to aby się pokazać, Coś tam poudają, że ćwiczą z 5 minut na bieżni z tempem 2,4 km/h i tyle ich aktywności. Po prostu chodzą, bo wypada w lemingowym środowisku chodzić, szczególnie, że w korpo za darmo dali karnet. Tak samo jak z Idą, wszystkie lemingi pospiesznie w nocy oglądały, go nie wypada w korpo-kołchozie nie znać takiego filmu.

Gość gość
:-D chodzi o to ze to nie przeszkadza ale to dziwi/miedzi To tak jakby na grilla ktoras przyszła w wieczorowej kreacji, tez chyba byś SE cos pomyślała

Gość gość
*mierzi

Gość gość
Bo idą tam na podryw. Proste.

Gość gość
No ale to co ma podrywać, makijaż czy one :-P

Gość gość
bo sa brzydkie

Gość gość
Przede wszystkim strój na siłownię musi być wygodny, nie może krępować ruchów, musisz w nim czuć się swobodnie, ale nie ja w worku. Na allinside.pl znajdziesz fajne stroje do ćwiczeń

Gość gość
bo idą na podryw a nie na ćwiczenia

Nigdy nie potrafiłam zrozumieć tego chodzenia w makijażu na siłownie. No chyba, że jak się chodzi tylko "na pokaz".