Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Putin zaatakuje Polske też??

Polecane posty

gość dziś xen dziś Z Polski"nasza unia"zrobi poligon. x Ruscy na wojnę zrobią ci z piczki poligon AHAH : ) x Ty lepiej martw się o własny tyłek.

Gość gość
Siedzą sobie dwaj ruscy żołnierze w okopie, jedzą tuszonkę z cukrem i rozmawiają: -Sasza a diewoczku ty j***l ? -Nu koneszno, j***l. Po chwili milczenia. -A malczika? -No szto malczika? -No malczika ty j***l? -Da j***l. Po krótkiej chwili: -A sabaku ty j***l,Sasza ? -Da sabaku ja toze j***l. Po chwili milczenia. -A krolodila ty j***l? -A poczemu ty Wolodia pytajesz? -A tak dla razgawora.

Gość gość
ja tam dobrze ,,strzelam'' to sie nie martwię

Gość gość
- Dlaczego ruskie nie grają w simsy? - Bo nie da się wieszać dywanów na ścianach. v - Czemu Rosjanie mają dywany na ścianach? - Bo jak są pijani to chodzą po ścianach, a w nogi zimno. v W jakim dziale rosjanie szukają tapety na ścianę ? W dziale dywanów. :)

Gość nacjonalista1995
Żart na poziomie,nie ma co :D.

Gość gość
gość wczoraj gość dziś "W razie naszego zwycięstwa będę roochał ruskie panienki" Smacznego x Wygrali byśmy, ruskie nie mają sił ani sprzętu na chodzie;].Więc już szykuje swego kut/asa n na wojnę;D x Dokładnie ja też;D

Gość gość
Rosyjscy programiści stworzyli pierwszy program komputerowy, który w rozmowie po rosyjsku przeszedł pomyślnie test Turinga (test człowiek/maszyna). Algorytm był prosty. Na wszystkie pytania odpowiadał -“A idź w p/i/z/d/u!”.

Gość gość
Wyniki strzeleckie w rosyjskiej jednostce wojskowej: Iwanov - Pudło Pietrov - Pudło Sidorov - Pietrov

gość dziś Wyniki strzeleckie w rosyjskiej jednostce wojskowej: Iwanov - Pudło Pietrov - Pudło Sidorov - Pietrov x :D

Gość gość
Przychodzi Rosjanin do dentysty. Dentysta ogląda i widzi same złote zęby, diamentowe koronki, w końcu nie wytrzymał: - Właściwie nie wiem, co mam panu tu zrobić? - Chciałbym alarm założyć.

Gość gość
- Czym się różnią stringi od ruskiego generała? - Mniej piją...

Gość gość
Moskwa, u szewca: - Przyszedłem odebrać buty z naprawy. - Płac***an 20 rubli. - Tak mało? Na kwicie jest napisane, że mam do zapłaty 40 rubli. - Jeden but zgubiliśmy.

Gość gość
Dlaczego syn ruskiego generała nie może zostać marszałkiem? Bo marszałek też ma syna.

Gość gość
Ten się śmieje kto się śmieje ostatni :(

gość dziś Ten się śmieje kto się śmieje ostatni smutas.gif x Nie ma co płakać, na to zawsze przyjdzie czas.

Gość EjdżTiSiEmEjt
Sracie się... Spoko, w tym tygodniu jeszcze nie zaatakuje :/

Gość gość
Do Władimira Putina dzwoni prezes Coca-Cola Co. - Panie prezydencie, mam propozycję. Co sądzi pan o zmianie flagi Rosji z niebiesko-biało-czerwonej na czerwoną? Jak za dobrych czasów w ZSRR. My za taką reklamę oferujemy, powiedzmy, 5 miliardów dolarów rocznie. Putin odpowiada: - Pozwoli pan, że przemyślę propozycję. Odkłada słuchawkę, wykręca numer swojego asystenta i mówi: - Wania, kiedy dokładnie kończy się nam umowa z Aquafresh?

Gość gość
Dyskutowali żołnierze rosyjscy i chińscy kto kogo zwycięży. Chińczycy mówią: - A my na Was jądrową bombę zrzucimy. - To co takiego? - A to wszystko materialne pozostaje a żywe ginie! - Fiuuuuu, mówi rusek. A my na Was wtedy pluton chorążych napuścimy. - O. A to co takiego? - A wtedy to wszystko żywe pozostaje, a materialne ginie!

Gość gość
zostali trwale zzainfekowani najpierw barbarzyństwem przez Mongołów a potem faszyzmem przez hitlerowców i teraz pod dowództwem Putina rzucają się do gardła słabszym narodom ! Trzeba ich wypchnąć z Europy na azjatyckie stepy. Tam ich miejsce.

Gość swiatowid
Putin jest sparalizowany po wylewie do mózgu. Dzisiaj Kremlin ogłosi ze rząd tymczasowy obejmuje wladze w Rosji. Wojny na Ukrainie nie będzie.