Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niekompletne uzębienie

Mogłybyście być z facetem o niekompletnym uzębieniu?

Polecane posty

Gość Niekompletne uzębienie

Odpowiedzcie szczerze.

Gość gość
zależy jak to wygląda jedynki :-) ? no pomyśl ,jak mało widoczne ujdzie,

Gość gość
mi kiedys podobal sie chlopak ktory nie mial zebow

Gość gość
moze sobie wstawic

Gość gość
Tak☺ miałem taką kobietę :)

nie, nie oszukujmy sie, estetycznie to nie wygląda ani higieniczne nie jest. dzisiaj medycyna, protetyka i stomatologia sa na tyle rozwiniete ze nawet plomby wyglądają jak żeby wiec nie widzę żadnego problemu w tym. jeżeli facet chodzi bez zeba i mu to wszystko jedno to dla mnie jest spalonym fleja. wyobraź sobie siebie bez zeba.. pewnie nie myl zebow i próchnica sie wdala, czyli fleja

Gość gość
Skoro boi się dentysty, a zaniedbał sie tak, ze mu z buzi śmierdzi, w dodatku nie moze sie uśmiechnąć nie pokazując jednocześnie braków, to nie..Owszem można dać czas, ale z zasady nie spotykam sie z kimś, kto lekceważy podstawie zasady higieny.

Gość gość
Miałam kiedys takiego bez zębów hehe ale ti byl jedyny defekt zreszta później sobie wzgawil ale juz nie byliśmy wtedy ze sobą

Gość gość
Nie, dbanie o higienę, to podstawa.

Gość gość
jeżeli te braki w uzębieniu to następstwo jakiegoś urazu...no cóż, przeżyłabym to jakoś. Ale tak jak ktoś wyżej napisał, że brak zębów z powodu zaniedbania (dla mnie lenistwa) to uciekłabym od razu :P

Gość gość
Jestem z takim facetem juz ponad rok , okropnie sie zdenerwował gdy zwróciłam mu uwagę, a stac go na wszystko, raz tylko rozmawialismy o tym, myslałam ze z czaasem sam postara sie o te zeby ( od dziecka bał sie panicznie dentysty, a słodkie je tonami!) a on zamiast pomyśleć o nowych zebach, naciska mnie na dziecko ( ja mam z poprzedniego małzeństwa 3 córki, a on kawaler)!

Gość to odstrasza kazda kobiete
:O

Gość gość
To nie jest pytanie we właściwą stronę. Przecież wiadomo, że sexu laseczki zabiją śmiechem takiego kolesia, a te przeciętne nie są go godne :P U nas każda poniżej poziomu Anki Lewandowskiej odpicowanej na galę nie jest godna nawet jeśli kolo: - jest tępy i ma głębię intelektualną nocnika - urok osobisty Endrju Leppera świętej pamięci - maniery wieprza - ma niespełnione aspiracje dymania na miarę wyposzczonego Araba w Amsterdamie - ma aparycję rzeczonego wieprza - mieszka w piwnicy u matki - dyga za najniższą krajową w markeciku ale focha się, że kobiety pracują Dziewczyny serio jesteście zbyt wybredne. Czy się stoi, czy się leży tap medel się należy ;)

Gość gość
uzupełnienie powyższego: - ofkoz ma uzębienie 50latka sprzed 400 lat :P

Gość gośćula
to zależy dlaczego to uzębienie jest niekomletne, bo jak z niechlujstwa to dziekuję ,a jak np został pobity lub miał wypadek to inna baja,na pewno od razu bym nie skreśliła chyba żeby śmierdziało mu z ust.

Gość gość
A może go nie stać by wstawić sobie jak dostał w żeby gdy staną w obronie innej osoby? Teraz taki zab sporo kosztuje i czasem są ważniejsze rzeczy jedzenie opłaty dzieci?itd nigdy nie pomysleliscie w ten sposob?

Gość gość
Hmm... Powiem tak. Jeżeli gościu nie jest w stanie w ciągu calutkiego roku odłożyć na zębiszcze 1 sztuk to znaczy, że pracuje za najniższą krajową. W takim wypadku nie należy brać się za dzieci. Okrutne ale prawdziwe, resztę argumentów w postaci opłat itp. rozumiem. Z drugiej strony łatwiej jest facetowi dostać jakąś fuchę fizyczną za granicą, a możliwości jest sporo, mamy liczne agencje pracy. Gdyby sobie taki obrotny chłopak wyskoczył na pół roku chociaż za gramanicę :) zakladając, że dzieci brak to by odłożył chociaż ekwiwalent 1/4 kasiorki na implant.

Gość gość
ale co wy go kuźwa tłumaczycie. mieliście wypadek, ktoś Was pobił, idziecie na obdukcję, dzwonicie na policję, dostajecie kasę z ubezpieczalni, jeśli nie to idziecie do banku, kredyt albo do bliskich i robicie zęby u niekoniecznie najlepszego protetyka w okolicy. kuźwa. nie mieć zębów, to jest totalna porażka. i to dotycyz również kobiet, kobieta która jest bez zębów i facet. świadczy to o totalnym niechlujstwie, wręcz patologii, bo jeżeli nie miałabym zębów bo nie wiem, ktoś by mi je wybił to nie pokazywalabym się na oczy póki nie naprawiłabym szkód, a nie szukała partnera. jeżeli ktoś chodzi bez zębów to znaczy że całkowicie się z tym oswoił i że nie planuje zmian.

Gość gośćula
no dobrze,np dziś poznaje faceta ,fajny miły ,inteligentny ,ale brakuje mu górnej trójki i czwórki ,mam go od razu spytać czemu nie ma zębów czy moze skreślić ? moze za tydzień na randce juz będzie te zęby miał bo kilka dni temu go napadnięto i pobito? fakt ze to odrzuca ,ale nie rozumiem dlaczego z góry zakładacie że to jakaś patologia

Gość gość
fujjj!!!! obrzydlistwo. nigdy!

Gość gość
tylko patologia latami pielęgnuje gnijące zęby w gębie. ja rozumiem że można mieć chwilowe kłopoty finansowe ale nie zrozumiem jak można z takimi brakami albo z kloaką w gębie szukać kobiety albo być z nią tłumacząc się strachem przed dentystą. patologia!!!!

Gość gośćula
wiec odpowiadając na zadane pytanie - być bym nie mogła z takim facetem ,ale dałabym szanse na reperacje tych zębów. Oczywiście tylko w wyjątkowych okolicznościach .

Gość gość
mówimy o jedynkach czy dalszych? Ja sama nie mam dwóch zębów dalszych, a o higienę dbałam i dbam, wykruszyły mi się w czasie ciąży momentalnie i musiałam usunąć. Mam faceta który ma usunięta 4 co widać przy uśmiechu ale nie wiem czemu mi się to po prostu podoba, ogólnie ma bardzo ładny uśmiech :) ja mam krzywe zęby co jemu z kolei nie przeszkadza :) jest porządnym facetem i na pewno nie leniem :) Jest zaradny i dobry dba o siebie o kondycję i mnie dopinguje i mobilizuje do tego samego :)

Gość najgorszy jest brak
jedynki

Gość katrinakasia
jeżeli dzisiaj spotykam się z facetem, który nie ma trójki czy czwórki, co widać przy każdym otworzeniu buzi, rozmowy, jedzeniu, uśmiechaniu się, to może i go nie skreślam, ale daję do zrozumienia wprost, że mnie to odrzuca i że jeżeli chce o mnie zabiegać to musi coś zmienić. facet, który szuka kobiety/kobieta szuka mężczyzny a jest bez pełnego uzębienia, dodatkowo to widać no to jak dla mnie jest pełne zaakceptowanie tego stanu, tak jak ktoś napisał wyżej, oswojenie się z tym i nie robienie nic tłumaczeniem strachu.

Gość gość
i robicie zęby u niekoniecznie najlepszego protetyka w okolicy x byle jaki protetyk? To dopiero porażka, wywalenie kasy w błoto.

Gość gość
chodziło mi o to, że nie musi iść zaraz do dr Szczyta czy do kogoś kto bierze dużo więcej niż powinien. ceny są różne. nie znam się na tych cenach,

Gość gość
Nieee.. chyba, że sama bym mu zdekompletowała :P

Gość gość
ja nie rozumiem według was koniecznie trzeba mieć wstawione te dalsze zęby? To nie jest tania rzecz i nei wszyscy mogą sobie na to pozwolić a strach przed denstyta nie ma nic do rzeczy bo to nie boli wstawianie, skoro zostały usunięte to znaczy że nie ma tam zepsutych zębów, nie śmieerdzi temu komuś z paszczy. Ja nie mam dwóch a,le mam wszystkie osemki i teraz moje zęby oprzynajmniej mają miejsce