Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach sklejających modele??

Polecane posty

Gość gość
mają przynajmniej jakieś hobby, można się nim pochwalić na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Hobby u faceta może i jest dobre ale mój ma ich tyle że nie starcza mu już czasu na mnie. W weekendy najchętniej by tylko czytał przez pół dnia, potem wieczorem słuchawki na uszy i muzyka a jak wychodzą nowe zestawy Lego to nakupuje tego za parę tysięcy i składa przez całe dnie z synem a czasem sam po nocach. A jak mu się znudzi to wszystko to ur******* jeszcze jedno hobby jakim jest łażenie po nocach po klubach i podrywanie małolat. I oczywiście zawsze ma wytłumacenie jak się upominam o swoje że mu ograniczam wolność.

Gość gość
hobby jak hobby, dopóki nie zajmuje za duzo czasu i nie odbyuwa sie kosztem obowiazkow to ok

Gość gość
Ze to wartosciowi ludzie.Moj syn yeż skleja modele.s

Gość gość
u mnie w domu i maż i chłopaki składają w prawie każdą niedzielę! Super sprawa, mamy już całą kolekcję takich metalowych modeli (seria metal earth) - co tydzień coś nowego. To chyba dobrze, ze mają pasję a maz spędza czas z synami dobrze się bawiąc?

Gość Mirka9
Mój ostatnio znalazł stronę, abc-rc.pl, na któej można kupić wszystko do samodzielnej budowy drona, takiego z kamerką. I od 4 weekendów się nad tym męczy.

Gość gość
Fajna pasja i odstresowywacz.

Gość mariolus99
Są to faceci z pasją po prostu. Mój mąż też się tym zajmuje, a odkąd trafił "między swoich" czyli na forum o kolekcjonerstwie http://kolekcjonuj.net.pl/ dostał vervy. Polecam w sumie ten serwis, bo nie mam pojęcia jak Wy, ale mi ludzie z pasją imponują :)

Gość gość
Przecież to bardzo fajna pasja. Sama jestem narzeczoną takiego mężczyzny, więc doskonale wiem co to za pasja, ile trzeba mieć w sobie cierpliwości, dokładności, zapału, to sto razy lepsza pasja niż futbol czy gry komputerowe, niesiedzi przed komputerem/tv z piwem w ręku.... Sama nawet kupuję mojemu facetowi takie prezenty, najczęściej w Model Making https://sklep.modelmaking.pl/ bo to dobry sklep i ekipa doradza mi jak nie wiem co mu kupić.

A co myślą mężczyźni o kobietach, które sklejają modele? Sama to robię i bardzo to lubię.

Gość gość
Modelarstwo jest super! :) Sama nałogowo sklejam modele i mam z tego dużo radości i satysfakcji! :) Najczęściej kupuję kilka modeli na raz w http://scorpio-polska.eu/ żeby mieć zapas. Zazwyczaj też dlatego, że ciężko mi się zdecydować na jeden, taki tam mają duży wybór :)

Gość gość
Gościu, rozumiem że reklamujesz swój sklep, ale do cholery przynajmniej zrób stronę tak, żeby coś można było kupić. W doopie mam czym się będziesz chwalił, żadnych modeli, żadnych cen, NIC. Oddasz mi zmarnowane 3 minuty?

Gość gość
Kurwa, tez zajrzalem na te strone, nigdy wiecej. Co za debil