Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach sklejających modele??

Polecane posty

Gość gość

j.w

Gość gość
ciekawe co mysla faceci o kobietach klejących paznokcie

Gość gość
ten sam smród kleju, lakieru i zmywacza

Gość gość
Myślę,że całkiem ciekawe hobby. Niestety nie znam nikogo takiego.

Gość gość
A ja znam,bardzo fainy, ciekawy człowiek. Cierpliwy i skuteczny.

Gość gość
I ma zapewne zdolności manualne :D to też plus.

Gość gość
muszą mieć cierpliwość

Gość gość
a jego kobieta musi miec jeszcze wieksza cierpliwosc, bo jak zaprasza faceta do łożka na seks, to on przyleci, ale dopiero za trzy dni, swoim nowo sklejonym modelem (pochwalic sie) :-)

Gość gość
Ale jak on ma sprawne palce to chyba taka kobieta w łóżku nie może narzekać :D

Gość gość
Przecież to fajne hobby :-) nietypowe dzisiaj w erze informatycznej ale zajmujące ciekawie wolny czas. Kiedyś to było coś :))

Gość gość
Mój syn jest modelarzem...to fajne hobby..

Gość gość
ja jestem modelarzem i powiem tak, siłownia mi nie obca a modele robię jak mam ochotę, przy modelach jestem cierpliwy ale w życiu nie, wszystko chce mieć na już i teraz ale modelarstwo uczy jednego! Cierpliwości, jakości i regularności! Dzięki temu zdobywa się wszystko.

Gość gość
Jakie madele sklejasz? W jakiej skali i z jakiego materiału?

wymaga cierpliwości, sprawnych dloni, samozaparcia, ale Ty też musisz się wiązać ze będzie pragnął pochwalenia, ze wasze rozmowy będą niekiedy oparte na zaglach tych modeli. ogolnie fajne oryginalne hobby ;)

Gość gość
dsggdr

Gość gość
Up

Gość casandra de vries
mój brat skleja modele. ostatnio zrobił model jakiegoś bombowca z drugiej wojny światowej

Gość gość

Gość gość
Że pewnie mają sprawne ręce :))

Gość gość
Up

Gość mita
Mój facet skleja modele dzięki czemu jak sam mówi ma lepszą pamięć i koncetracje :) .Jako że projektuje je samodzielnie używa do tego drukarki 3d ale z firmy jak dobrze pamiętam 3D Desingers i jest bardzo zadowolony. W przyszłości planuje zakup takiej drukarki bo w modelartstwie jest bardzo przydatna.

ja sklejalem modele w podstawowce. potem juz nie. mysle ze dla dzieci to ciekawe rozwijajace hobby, ale dla doroslego faceta.... ? to tak jakby ciagle bawil sie resorakami...

Gość Heniuś
Hobby nie musi być ciekawe, rozwijające ani nawet zabawne - to po prostu nasza chwila dla siebie, którą chcemy spędzić tak, jak lubimy. Przecież większość ludzi to ma hobby typu oglądanie telepierdów albo czytanie poczytnych czytadeł typu "pierdyliard facjat geja" - i to głównie tacy narzekają, że ja np. chodzę na ryby (pół dnia i kilka leszczy, bez sensu), nurkuję (za drogie więc bez sensu, lepiej pod kołdrę zanurkować), zbieram jakieś monety (złomiarstwo dobre dla dziadów i dusigroszy), buduję w garażu roboty (duże dziecko się terminatora naoglądało) - i tak można by wymieniać bez końca :)

Gość gość
wszystko mi jedno jakie ma hobby byle był bardzo zajęty bo ja mam swoje

Gość bronkawronka
Jak dla mnie bardzo ciekawe hobby. Na pewno bardziej oryginalne niż gry komputerowe czy sport. Mój T. kolekcjonuje monety. Na pierwszy rzut oka może się wydawać równie nieciekawe jak modele, ale i w tym przypadku to tylko pozory. Sama trochę się wciągnęłam w to jego kolekcjonowanie i teraz siedzę na stronce: http://www.cezar24.pl/monety-zagraniczne-c-16.html i wyszukuję mu nowe monety do kolekcji ;)

Gość gość
to jest ciekawa pasja - modelarstwo, to jest coś lepszego niż bezmyślne oglądanie telewizji :) ja swojemu chłopakowi czasem kupuję narzędzia modelarskie itp. np. w http://www.modelmaking.pl/

Gość gość
Polecam ten sklep. www.gajg.pl A jak się zadzwoni to i rabacik można utargować. Zaopatrzysz się tutaj w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie tu Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferują zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Modele Rc. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.

Gość gość
Polecam ten sklep. www.gajg.pl A jak się zadzwoni to i rabacik można utargować. Zaopatrzysz się tutaj w bieliznę zarówno damską, jak i męską. Dostępne są: biustonosze, stringi, koszulki nocne, nocne komplety oraz wiele innych produktów. W naszym asortymencie dostępne są: koszule, spódnice, spodnie, czapki, swetry, żakiety, kurtki i płaszcze. Kupicie tu Państwo także zabawki i akcesoria dla dzieci. Oferują zabawki edukacyjne, AGD, lalki, samoloty, samochody, rowery i pojazdy, instrumenty oraz wiele innych atrakcyjnych zabawek. Modele Rc. Państwa maluch będzie na pewno zadowolony i szczęśliwy. Nie ma nic cenniejszego na świecie niż uśmiech dziecka.

Gość gość
kazdy powinien miec jakies pasje,ja lubię takich facetow