Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słabytemat

dostaję gratulacje...

Polecane posty

Gość słabytemat

pogratulował wam ktos kiedyś męża, albo żony, albo wy gratulowaliście? Bo mi sie juz taka sytuacja kilka razy w życiu zdarzyła, że zapoznawałam projektantkę wnętrz, koleżankę, krawca, fryzjerkę, daleką znajomą z moim mężem i potem dostałam gratulacje. Raz nawet obca staruszka na przystanku zapytała czy to mój mąż i powiedziała, a to gratuluję... Zawsze wtedy się zastanawiam, czy chodzi o to, że on taki fajny czy ze po mnie się nie spodziewali ze takiego fajnego mogę mieć i stąd te gratulacje. Kiedy byście komuś pogratulowały męża?

Gość gość
Po co to rozkminiasz

Gość gość
gratulują, że w ogóle złapałas męża, bo to największe osiagnięcie dla niektórych kobiet jest, nie masz się czym chwalic, jeśli już to negatywnie to rozumiem, że jestes taka do niczego, a ci się udało :D

Gość gość
Nie zastanawiam się nad tym wcześniej po prostu zaskoczona mówiłam "dzięki" i tyle, ale jak ostatnio usłyszałam nutę zdziwienia w głosie ciotki, która gratulowała, to zaczęłam sie nad tym zastanawiać. Złośliwa duszyczka nade mną może mieć rację, że to negatywnie może o mnie świadczyć... No to co ja mam odpowiadać teraz na takie gratulacje?