Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skierowane do wszyskich normalnych facetow ! nie do dzieci !

Polecane posty

Gość gość

do mojej pracy przyszedl nowy pracownik okolo 3 miesiecy temu. od razu jak tylko go zobaczylam to wiedzialam ze to to i ze za jakies 2,3 lata bedzie moim mezem ;) (teraz jeszcze nie jestem gotowa na zaden zwiazek) zadko pracowalismy razem zazwyczaj tylko sie mijalismy i czasem zdarzylo nam sie zjesc razem obiad. wiem ze ja tez mu sie podobam i to bardzo, zawsze jest taki wyluzowany i smieszny strasznie a jak tylko pojawialam sie w poblizu robil takie oczy jak maly szczeniak i z takim wstydem sie usmiechal to bylo zawsze takie slodkie. ja jestem strzelcem i jak na rasowego strzelca przystalo umiwm uwodzic i bawic sie facetami. ale w nim jest cos tak slodkiego tak powalajacego no i w sobote zaprosil mnie na impreze (dodam jeszcze bo potem zapomne jest o 2 lata ode mnie mlodszy) w swoim domu. zawsze jest tak ze to ja bajeruje facetow zwodze a potem daje kopa w d**e. milosc jak do tej pory dla mnie byla przereklamowana, moze temu ze nigdy nie mialam okazji sie zakochac. mam dobre stanowisko, jestem wyksztalcona samodzielna i niezalezna i wszyscy w pracy wiedza doskonale ze ja i zwiazki to nigdy , ale on samym swoim spojrzeniem mnie tak potrafil rozmiekczyc ze gubilam gdzies swoje wszystkie zasady maniery itd. na tej sobotniej imprezie byli wszyscy pracownicy i jacys znajomi znajomych. ja na takie imprezy nie chodzilam nigdy bo zawsze bylo trzeba przyjsc z kims a nie bede przychodzila za kazdym razem z kims innym no ale ze on mnie zaprosil to chyba nawet nie wypadlo mi isc z osoba towarzyszaca. odpicowalam sie i poszlam. cala imreze przetanczylismy potem gadalismy o wszystkim do bialego rana no i dowiedzialam sie ze za 3 miesiace wyjezdza w swiat i nigdy tu nie wroci troche mnie to zdolowalo ale po przemeczonym kacy jakos mi w pracy przeszlo tym bardziej ze jestesmy na jezykach wszystkich bo co mozna robic przez kilka godzin sami w pokoju. dzis dostalam znow zaposzenie i to juz jest impreza dla pracownikow pozegnalna tez u niego w domu. i teraz przechodze do sedna. skoro mam go wiecej w zyciu nie zobaczyc to chce sie z nim przespac. i gowno mnie obchodzi co beda gadac ludzie. dzis gadali przezylam za tydzien tez przezyje . ale powiem tak jestem wyszczekana, kazdego potrafie zj***c, z kazdym potrafie flirtowac i kazdego potrafie owinac sobie wokol palca, tylko przy nim nie dam rady, zaczyam byc wstydliwa , skrepowana jego obecnoscia no i chce zeby bylo tak zeby tej nocy do konca zycia nie zapomnial. nie wazne gdzie bedzie ale zeby mnie pamietal i zeby wspominal. jesli chodzi o sex to uprawialam go tylko z mezem, jestem po rozwodzie od roku od 2 lat nie mieszkamy razem i w sumie nigdy mnie nie interesowal niezobowiazujacy sex. wiem ze jak sie z nim przesie to bedzie myslal ze jestem latwa nie zamierza mu wcale o tym opowiadac jaka jestem bo to i tak bezznaczenia tym bardziej ze moze pomyslec ze sie tlumcze, boje sie ze bede za mocno skrepowana, ze bedzie to byle jaki sex, chce zeby bylo cudownie, przecudownie. to moja ostatnia szansa bo we wtorek za tydzien juz wyjezdza. podpowiedzcie mi cos, co tak naprawde faceci kochaja na co zwracaja uwage , wszystko co by mi sie moglo przydac

Gość gość
Chodzi tylko o dymanie, wiec wystarczy tylko miejsce do tego. Żadna otoczka jest w tym temacie niepotrzebna 🖐️

Gość gość
ja pierd... nikt ci takiego dlugiego textu nie bedzie czytal Zwiazek to dymanie i $ + potem dzieci i wsio