Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O co mu chodzi?

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałabym prosić o jakąs rade o co mu chodzi bo już sama nie wiem . A wieć poznaliśmy sie przez przypadek Ja 19l on 30l na poczatku sie spotykaliśmy rozmawialiśmy i mowił że nie chce sie zakochać i nie chce mnie też skrzywdzić spotkania były coraz czesciej opowiadał mi o Sobie swoim życiu pozniej był sex i czeste spotkania zaczal zabierać mnie do kina,restauracji a także w domu jak byliśmy u niego robił obiady,sniadania itd.Starał sie żeby było mi dobrze:) Nie pozwalał palić mi papierosów wypytywał Jak tam w szkole czy chodze i w pracy. Na poczatku znajomosći był taki dystans teraz zauwazyłam że sie to zmieniło przytula czesto caluje usmiecha i pytał Czy chodzi mi Tylko o sex ja zmieniłam coś temat pozniej na ktorymś spotkaniu znowu zapytał wiec odpowiedziałam że tak (Wczesniej tak ustalilśmy) Usmiechnal sie i odpowiedział ze dobrze i czy sie jeszcze z kims poza nim spotykam Odpowiedzialam ze nie przytulil mnie i pocalował. Czy mu zaczeło chodzić o coś wiecej niż Tylko o sex czy może zaczal cos do mnie czuć zakochał sie ale nie chce o Tym powiedzieć jak myslicie bo ja juz sama nie wiem co mam myślec?

Gość gość
na mojego nosa, zaczyna mu zależeć :)

Gość gość
Up

Gość gość
Możliwe, że upewnia się, że Tobie nadal chodzi tylko o seks, jak na początku. Może sprawdza czy się w nim nie zakochałaś,bo się boi żeby Cie nie skrzywdzić, bo jemu chodzi tylko o seks.