Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niska saturacja syna po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Urodziłam w niedziele. Wczoraj po echo serca okazało się, ze syn ma niedomykalność zastawki i saturacje poniżej 95 zabrali go na dotlenianie. Ciężko jest się dowiedzieć czegokolwiek od lekarzy bo każą czekać do kolejnego badania serca. Czy któraś była w podobnej sytuacji? Jak to się rozwinęło i zakończyło ? Napisze jeszcze, ze urodziłam w 39 TC miał zielone wody płodowe, przy 2 oparciu zanikło tetno , a rodzilam ogólnie niecałe półtora godziny. Może ktoś mi odpowie?bylabym wdzięczna.

Gość gość
Skąd wody zielone może palilas w ciąży papierosy

Gość gość
Zastawka może się jeszcze domknąć do roku. Mój tez ma niedomykalną zastawkę i mial problemy z saturacja. Przeszło mu po tygodniu i teraz oddycha normalnie. Mial podawany tlen przez 3 doby. Jest pod kontrolą kardiologa. Ale mój sie urodził jako wcześniak.

Gość gość
Tak oczywiście 10 paczek dziennie nie palilam i nie pale w ogole. Nie wiem skąd wody może przez nadciśnienie albo skurcze od czwatku temu ma patologii lezalam. Mój cale szczęście dzisiaj bez tlenu już leżał cały dzień i juz jest lepiej. Ostatnie badania mu rano zrobią i ma być juz ze mną.