Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile partnerek seksualnych mieli wasi

Polecane posty

Gość gość
Tu nawet nie chodzi o HIV ale o kompletnie zrytą psychikę. Dziewice są jednak lepsze.

Gość gość
on 7, ja 10.

Gość gość
Ja 1 on 16... kiedyś mocno się o to kłóciliśmy

Gość gość
13:16 Z 16 zawsze mógł zrobić 26 :-P do 1 by i tak nie zszedł wiec albo akceptujesz albo nie,

Gość gość
Hehe no tak w sumie zawsze mogło być gorzej ;)

Gość gość
To ja od 11. Ale po co się kłócić? Przeszłości i tak nie zmienimy, ważne jest to co jest teraz.

Gość gośćop
Ja i mąż 0

Gość gość
no właśnie mnie też to mało obchodzi. miał 7, a irytuje mnie tylko jedna, bo jest stale obecna w jego życiu (mają dziecko). ja miałam 10, on jest 11, a jestem 10 lat młodsza. co z tego? życie różnie się układa.

Gość gość
Haha dziewice sa lepsze??czyli gustuja faceci w nastolatkach bo teraz pelnoletnich dziewic nie ma:D Ja miala partnerow i doswiadczenie w roznych sprawach i potrafilam zakrecic faceta,a z dziewicy to tyle radochy,ze sie ja rozdziewicza;)

Gość gość
No to nadajesz się do burdelu.

Gość gość
Ja tez uwazam,ze trzeba co nie co doswiadczyc.Sama bylam kupe lat z jednym facetem ktory byl moim pierwszym i choc kochalam go zastanawialam sie jak to by bylo z innym. Sprawa sama sie rozwiazala bo roztalismy po5latach i wtedy zobaczylam ze seks jest swietny;)

Gość gość
Taa tylko to była kłótnia nie tyle o ilość ale o podejście do życia w tej kwestii. Ja wierzyłam w sex tylko z miłości, on jak widać nie bardzo. Zresztą to było na początku naszego związku teraz jesteśmy małżeństwem, mamy dwójkę dzieci i najważniejsze dla mnie jest że ta ilość się nie powiększyła ;)

Gość gość
poglądy i wartości się zmieniają. za młodu większość jest debilami. grunt, że teraz jesteście szczęśliwi.

Gość gość
Haha do burdelu bo co mialam wiecej niz5?no przykro mi ze czekalas z tym na meza i masz ciulato w lozku:D

Gość gość
"potrafilam zakrecic faceta" nie sądze, żeby dla kobiety dawanie d*y było trudne, co innego dla faceta. W końcu łatwiej dać 10zł niż namówić żeby ktoś ci je dał.

Gość gość
A mężowie zastanawiają się jakby to było gdyby ich żona była czysta a nie przechodzona?

Gość gość
13:50 nie wiem jak ty, ale ja myję się codziennie i zawsze jestem czysta.

Gość gość
A spermę po 20 facetach też wyczyściłaś?

Gość gość
Oho, nawiedzone katolki obiad ugotowały i teraz mają pół godz na atakowanie i szerzenie jedynej słusznej drogi. :D

Gość gość
Przechodzone szmaty się zaczynają obrażać.

Gość arbuzowa dama
ja zero, a moj maz to nawet nie wiem :D nigdy sie go o to nie pytalam bo zupelnie mnie to nie interesuje. Co bylo przede mna odkreslilam gruba kreska i nie wnikam. Jedyne co chcialam wiedziec to czy byl kiedys zareczony, a takie tam przelotne milostki to mnie nie bardzo obchodza.

Gość gość
Najgorsze że taki mąż się nigdy nie dowie jakby to było mieć u swego boku czystą partnerkę. Chyba że odejdzie do takiej.

Gość gość
Facet tak naprawdę ma "gdzieś" ile partnerów było przed nim. Oni do seksu podchodzą inaczej, zupełnie inaczej. Nie lubią wręcz mało doświadczonych leżących kłód. Pytałam wielu o seks z dziewicami i powiedzieli, że średnio fajne bo właśnie leży jak kłoda i nic nie robi. Czystą partnerkę? Nie znasz życia, nie czekaj na faceta który to doceni bo umrzesz dziewicą. Żaden tego nie doceni.

Gość gość
Nie chodzi o seks tylko o wspólne życie. Wiadomo że do burdelu też chodzą i nie mają z tym problemu. Ale który by chciał się żenić z prostytutką, chyba erotoman.

Gość gość
Ilosci tutaj podane przynajmniej w wypadku kobiet za mezow trzeba pomnozyc przynajmniej przez 3 chyba nie wierzyciew to ze wam mowili prawde? Sam mialem kolo 60 i stale rosnie bywalem w dlugich 5 letbich zwiazkach a po rozstaniu np przez rok 15-20 nigdy nie zdradzalem

Gość gość
Oni nie mówią prawdy, że woleliby bardziej szanujące się kobiety.

Gość gość
P.s jak jakas kobieta sie pyta to zawsze mowie ze 4 moze 5 bo raz byla to wakacyjna krotka przygoda

Gość gość
Same k***y tu siedza

Gość gość
Rozdziewiczylismy się nawzajem :] oczywiście przed ślubem. Jesteśmy ze sobą 10 lat, 6 po ślubie :)