Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesley

Biustonosz w nietypowym rozmiarze

Polecane posty

Gość Wesley

Potrzebuję kupić stanik - rozmiar 65F. Szukałam w sklepach stacjonarnych - w sieciówkach niby można trafić od wielkiej biedy, ale jakieś takie nie bardzo a w sklepach z różnymi markami (przynajmniej u mnie) trzeba czekać do następnej dostawy - czyt. za miesiąc.

Gość jelarang
A w necie szukałaś?

Gość true woman
W necie można bez problemów znaleźć.

Gość gość
a jakie to są cycki 65F dziewico studentko? duże czy małe kotku?:)

Gość Wesley
No niby szukałam, ale jest mnóstwo sklepów internetowych i obawiam się, że to wszystko ładnie wygląda na zdjęciu.

Gość jelarang
W niektórych przypadkach pewnie tak jest - że bielizna nadaje się do kosza, ale zawsze można skorzystać z prawa do odesłania.

Gość astro43
Ja zamawiałam takie nietypowe rozmiary na e-lady - nigdy się nie zawiodłam na jakości.

Gość Wesley
Bardzo drogo?

Gość astro43
Ceny w sumie jak w normalnym sklepie. A powiem szczerze, że jak na taką jakość to wcale nieduże

Gość Wesley
Rozumiem, że nie po raz pierwszy zamawiasz?

Gość astro43
A i owszem. Zawszeu nich. Jak poszukasz w necie to może uda Ci się trafić na jakiś kod rabatowy.

Gość Sami2015
Ja również polecam sklep e-lady. Zamawialam kiedyś u nich i wszystko ok.

Gość gość
JA to uwielbiam kupować przez sklepy internetowe. W sumie to już prawie wcale nie kupuję w stacjonarnych - chyba, że coś na szybko.

Gość astro43
Na szybko? Teraz towar ze sklepu internetowego dociera w przeciągu 3-4 dni. Ale jak pisała Wesley - niekiedy w stacjonarnych trzeba czekać miesiąc.

Gość pimpam
To chyba lepiej poczekać 4 dni razem z dostarczeniem aniżeli miesiąc.

Gość gość
ja bym sprawdziła na e-felina. Może jak nie dostaniesz to pomogą Ci w jakiś sposób?

Gość gość
Ja kupilam na stronie gorteks. Jak jeden mi nie pasował to zwrocilam i dostalam kase. Wysylka jest gratis

Gość gość
ja mam 75 F-G (te rozmiary tez ciezko ustalic) i w zadnym polskim sklepie nie moglam dobrac stanika. Dlatego zamawiam u gorseciarki. Ona szyje mi idealne ale to tania sprawa nie jest :(

Gość BłękitNieba
Czasem zdarza mi się kupować biustonosze w necie. Wygoda, to wygoda, nie? Najczesciej wybieram e-felina. Co prawda kupuję inny rozmiar niz Ty, ale widziałam, że tam mają różne. Jestem pewna, ze cos znajdziesz, co Ci bedzie pasowac.

Gość JagofaNiezgoda
Ja też mam z tym problem. dobrze, ze kolezanka zalozyla temat, wiec ja nie musze tego robic, a moge z odpowiedzi skorzystac innych. Buehehehe

Przyznam, że nie rozumiem: jak możecie wybrać nietypowy biustonosz w firmie wysyłkowej. Moja Pani miała rozmiar 85GG/H i zawsze przez przynajmniej godzinę, naprzymierzała się w dobrym sklepie, zanim coś wybrała. Ceny między 200 a 250 zł były normą :( .

Gość usiemnna
Ja natomiast mam mały biust. I w życiu nie poszłabym do sklepu stacjonarnego. (dzięki Bogu za internet) to wstyd z takim małym biustem. e-felina? nie słyszałam. A co do przymierzenia to przecież masz 14 dni na zwrot towaru więc nie ma co płakać.

Gość 65E
Ja jestem uzależniona od biustonoszy Ewy Michalak, kupuję na stronie bo już znam swój rozmiar i wiem który fason najlepiej na mnie leży - pierwsze próby były stacjonarnie, teraz już nie muszę mierzyć, żeby wiedzieć co mi będzie pasować.

Gość gość
ja kupuje stacjonarnie i nie moge idealnie dobrac a co mowic przez internet. kazdy stanik jest inny

Gość gość
usiemnna--> ja slyszalam. na male biusty tam mają rozne bielizny

Gość gość
Ja noszę 65E więc w sumie niewiele mniejszy biust niż autorka. I również kupuję u Ewy Michalak. Nie mam problemu z dopasowaniem "przez internet" bo zwyczajnie znam już dobrze te staniki, wiem, który fason będzie leżał, czego się po nich spodziewać, bo miałam ich na sobie już baaaardzo dużo. Czasami jak nie jestem do końca pewna to zamawiam też dwa-trzy różne rozmiary, mierzę w domu i zwyczajnie odsyłam niepasujące - jaki problem? Fakt, że z innej firmy nigdy nie zamawiałam przez internet, bo każda ma swoją rozmiarówkę (szczególnie brytyjskie) i nawet nie wiem w co celować. Effuniaki mi pasują, więc kupuję tylko te i sobie chwalę.

Gość gość
weszlam na strone tej ewy michalak staniki od 169 zł wzwyz na moj biust . No prosze was to nie jest raczej cena dla zwyklego zjadacza chleba. Moze na jeden by mnie bylo stac. A co to jest jeden stanik? Ja chcialabym miec tez taki za 30 zł zebym sobie kupila 5 na codzien niz jeden za 170 zł

Gość gość
ja też mam spory biust,i do przymierzalni biorę ok 15 staników,albo i więcej,i bywa,ze żaden nie pasuje choć trzymam się ostatnio dwóch polskich firm gorteks ,i vena bodajże ,po prostu niektóre fasony na mnie dobrze leżą,cena od 70zł w górę