Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chciałabym urodzić się upośledzona!!

Polecane posty

Gość gość

jakbym była i matka mnie nie wyskrobała zdecydowanie bym się zabiła

Gość gość
Dotrzymaj slowa i idz sie powies!

Gość gośćula
TO SZALENIE TRUDNE SPRAWY,ZNAM DZIEWCZYNKĘ BA..DZIEWCZYNKĘ ,KOBIETĘ 28 LETNIĄ Z ZESPOŁEM DOWNA ,ONA WSZYSTKO ROZUMIE,JEST SZALENIE INTELIGENTNA,PIĘKNIE MALUJE,PISZE WIERSZE,JEDYNE CO JĄ WYRÓZNIA TO WYGLĄD I BRAK WERBALNEJ MOŻLIWOSCI WYRAŻANIA UCZUC I WŁASNEGO ZDANIA. Nie wiem co ta kobieta czuje...to okropne być świadomym swojego kalectwa. Drugi przykład -chłopak lat 26 ,porażnie mózgowe ,matka od lat sama z tym dzieckiem ,kawał chłopa,robi pod siebie,nie siada ,tylko lezy i cos po swojemu mruczy,ponoć nie zdaje sobie sprawy ze swojego stanu,a jeśli?

Gość gość
A ja urodzilam sie chora i kocham zycie! Swietnie sobie radze, w pracy, jako matka i jako zona. Nigdy nie mialam problemow ze znalezieniem chlopaka czy pracy. Chce zyc, bo zycie jest piekne! Wiele zdrowch osob marnuje swoje zycie, wiele z nich mimo tego, ze mieszcza sie w normie "normalnosci", zachowuje sie jak uposledzeni umyslowo, albo tkwia w zyciowym marazmie. Zyjcie i dajcie zyc innym!

Gość gość
musisz rzeczywiście być strasznie chora skoro nie masz problemów ze znalezieniem chłopaka ani pracy, skoro większość zdrowych ludzi ma z tym problem

Gość gośćula
gość 10.41 - a możesz napisać na czym polega Twoja choroba ? Bo widzisz choroba chorobie nierówna