Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperacka żona

kochanek, mąż,przyjaciel powinien być jedną osobą ! dopasowanie partnerów !!!

Polecane posty

kochanek, mąż,przyjaciel powinien być jedną osobą ! dopasowanie partnerów !!! przeznaczenie i zdrady nie ma :) co sądzicie ??

Gość gość
Zgadzam się w 100%, ale to bardzo trudne do osiągnięcia. U mnie mąż jest tylko mężem, sporadycznie przyjacielem i marnym kochankiem. Dlatego mam przyjaciółkę i kochanka. Chciałabym, żeby mój kochanek był moim mężem, bo seks z nim jest cudowny, mogę zawsze na niego liczyć, także jako przyjaciel też by się sprawdził. Ciekawe, jak dałby rade w codziennym życiu, ale myślę, ze poradziłby sobie, bo jest bardzo obowiązkowy i samodzielny.

Zgadzam się. Mam to szczęscie, ze mam męża, przyjaciela i kochanka w jednym. Wspaniała więź, miłość, namiętność i harmonia. To jest największe szczęście w zyciu:):)

Jak się czyta te fora to same zdrady z czego to wynika?? Nie rozumiem każdy ma swoją połówkę na ty świecie czasami za póżno się spotkają ,albo w nie odpowiednim momencie :( mi się wydaje że są ludzie na tym świecie w małżeństwach latami i się nie zdradzają :) miłość istnieje ja w to wierze :)

Gość gość
bo nie każdy ma partnera na jakiego oczekuje a w pewnym momencie muszą pojawić się dzieci dopiero później możesz spotkać osobę bardziej dobraną do siebie

Gość gość
poza tym wiadomo że Ci najatrakcyjniejsi szybko znajdują swoją połówkę inni biorą to co im zostanie, jeszcze zależy od miejsca jesteśmy rozsypani w różnych miejscach

o zwiazek trzeba dbac,bo rutyna zabija namietnosc.Ludziom sie nie chce wysilac,lepiej sobie kochanka/e poszukac:-o.Sex jest wazny w zwiazku,ale nie najistotniejszy.Jesli mam czulego,opiekunczego,serdecznego,kochajacego partnera o nizszym libido,to chyba moge dopasowac sie do niego,w koncu cos Nas ludzi rozni od zwierzat-panujemy nad tym;-)

Gość gość
@kallahidum żonie się chce z raz na miesiąc mi pasowałoby ze 2x tydzień. Kwestią czasu że znajdę kogoś na boku i to bez wyrzutów sumienia

16;45- Moze jest nieusatysfakcjonowana Twoim zblizeniem?Moze sa inne powody?Nerwica,choroba,zmeczenie?Rozmawiasz z Nia o tym,pytales?

Gość gość
@kallahidum wykręca się zmęczeniem, ale jak można być zmęczonym całe życie do sexu a nie być zmęczonym żeby do 3 rano oglądać telewizję albo czytać książki? mówi że jej tyle wystarcza, ale mi się raczje wydaje że jej nie pociągam

do gosc Zawsze jest jakis powod i rzadko chodzi o libido.Mysle,ze powinienes porozmawiac,tak szczerze,przy lampce wina,bez dzieci(jesli macie).Moze uwiedz ja:D.Spraw,by sie otworzyla..

Gość gość
@kallahidum tyle że ja już się czuj jakbym z siebie durnia robił

gosc Nie unos sie meskim ego;-o,powalcz,pokus,postaraj sie,zeby Cie pozadala.Pamietaj,ze u kobiety pozadanie rodzi sie w glowie.Moze zacznij ja kusic w ciagu dnia sprosnymi smsami,lub tym,co bys zrobil jej..moze wspolny film,nastroj,wino..podziala,zobaczysz,tylko nie poddawaj sie tak latwo;

Jak się czyta te fora to same zdrady z czego to wynika?? Nie rozumiem każdy ma swoją połówkę na ty świecie czasami za póżno się spotkają ,albo w nie odpowiednim momencie :( mi się wydaje że są ludzie na tym świecie w małżeństwach latami i się nie zdradzają :) miłość istnieje ...

Jak się czyta te fora to same zdrady z czego to wynika?? Nie rozumiem każdy ma swoją połówkę na ty świecie czasami za póżno się spotkają ,albo w nie odpowiednim momencie :( mi się wydaje że są ludzie na tym świecie w małżeństwach latami i się nie zdradzają :) miłość istnieje ...

Gość cynicfm
.