Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechbedziegosc

SZUKAM KOLEZANKIPRZYJACIoLKI

Polecane posty

Gość niechbedziegosc

Szukam koleżanki z okolic Krakowa i Katowic. Mam 21 lat moje koleżanki z liceum są zajęte studiami ja natomiast tęsknię do wzajemnych odwiedzin, spontanicznych wypadów, wyjścia na dyskotekę, kina czy gdziekolwiek. W pierwszej fazie znajomości każdy mnie szufladkuje pod kategorią niesmiała i cicha podczas gdy ja mam w sobie ukryte pragnienia i czasem mam ochotę na ekscytację, spontaniczność, wybuchowośc i jednoznaczność. Jeżeli ktoś da mi się bliżej poznać to napewno te cechy ujawnię. Dlatego też szukam koleżanki podobnej do siebie-o co bardzo trudno.-Czyli takiej która jest rozsądna na codzień ale ma diabelskie wcielenie i potrafi się zabawić:) Ja potrzebuję do tego towarzyszki i mam głęboką nadzieję, że ją znajdę. Proszę się odzywać na GG: 43293843, lub mail: decadence555@interia.pl

Gość gość
jesteś lesbą? faceci Cie wcale nie interesują?:(

Gość gość
100% hetero

Gość niechbedziegosc
Mój wpis może być trochę dwuznaczny, prostuję, że nie miałam na myśli nic z tych rzeczy homo. Pod tym względem interesują mnie tylko faceci. Szukam koleżanki , z którą chcę się zabawić w sensie ŻYCIEM.

Gość gość
a teraz naprawdę nie potrzebujesz faceta? czy też szukasz kotku?:)

Gość niechbedziegosc
Naprawdę nie potrzebuję faceta.

Gość gość
13:22 podszyw czy naprawdę jesteś lesbą?

Gość gość
Nie jestem, a jeśli chcesz uzyskać wiarygodną odpowiedz to po prostu napisz do mnie. Formy kontaktu ze mną podałam w poście.