Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta powinna dostawać regularnie w pysk 1x w miesiącu

Polecane posty

Gość gość

dla równowagi psychicznej i oczyszczenia atmosfery :)

Gość gość
Durny jestes. Moja dostaje raz na dzien. (i chodzi jak zegarek)

Gość gość
skoro tak twierdzisz wskakuj w kiecke a ja si pokaze jak to dziala :classic_cool:

aj ..nie każda będzie biernie stać i przyjmować razy !!! w każdym bądz razie ja bym oddała co bym miała pod ręką dla wiekszego efektu ! Kobiety teraz nie są słabe !

Gość gość
Kolejny idiota ze sklonnosciami psychpaty.Kolejny do leczenia...

Gość gość
Widocznie matka natura podziela twoje zdanie. Każda kobieta dostaje regularnie raz w miesiącu ten przysłowiowy strzał w pysk, jeśli kojarzysz o czym mówię.

Gość gość
O spedalony czub wlazł na kafe :D

Gość Matka Autora Topiku
Zbigniew już się mnie pytałeś wiele razy i Ci tłumaczyłam kurna, że w mordę klepiesz te psykate nowoczesne i wyzwolone, a nie dziewuszki o gołębim serduszku. A Ty na odwrót :) jeszcze weź zacznij wycierać gębę papierem do doopy, a tyłek wacikami. Jak żeś mi tą dominatorkę złośnicę Mariolę przyprowadził do domu to Ci mówiłam Synuś, że ją ustawić trzeba bo leniwe to to i wredne i agresywne jak stoczniowiec po 0,7. A Ty peniasz już 3 lata i skomlesz o łaskę. Ojciec by się w grobie poprzewracał jakby to widział. Jak mi jeszcze raz z rykiem przylecisz, że Mariolka Ci nie dała i się chcesz utopić w szambiarce to Ci rzeczy wystawię na klatkę schodową i wstyd na osiedlu będzie.

Gość gość
Niestety ale jak mężczyzna nie jest agresywny to często jest w oczach kobiet niemęski :( takie nastały czasy, że kobiety są coraz częściej agresywniejsze od mężczyzn.

Gość gość
a facet raz dziennie w jaja

Gość zapytaj experta
"Niestety ale jak mężczyzna nie jest agresywny to często jest w oczach kobiet niemęski smutas.gif takie nastały czasy, że kobiety są coraz częściej agresywniejsze od mężczyzn." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx A nie MYLISZ agresji z przebojowością? Coś mam dziwne wrażenie, że szczególnie delikatne jak poranna mgiełka prawiki maja z tym problem :P Przebojowość jest sexi. Co to przebojowość? To oznacza, że nie walisz w porty ze strachu przed: - perspektywą podbicia do random lachona, który Ci się podoba - zapytania czy ma ochotę na drina - zapytania czy ma ochotę skoczyć na parkiet - zapytania na koniec wieczoru czy podzieli się numerem telefonu bo zaj....cie się bawiłes w jej towarzystwie - ustawieniem się na spotkanko, zakładając że ten numer da :P Proste... To zaiste wymaga strasznej agresji... Przeciętna dziewczyna nie ma armatki na jad w doopie i będzie klaskać uszami z radochy w domu, nie przy Tobie co prawda ale jednak, że wreszcie ktoś podbił do niej zamiast kisnąc w kącie i gapić się jak stary alzheimerowiec w przestrzeń. Jeżeli masz wielkie parcie na te super mega odważne, przebojowe i dynamiczne to faktycznie przygotuj się na jad z doopska i nadęty ryj. No ale wiesz kolego trza mierzyć siły na zamiary, a nie wyżej sadzić klocka niz masz odwłok. A teraz idź na balety w piątek wieczorem i zastosuj moje rady. Gwarantuję, że kogoś se przygr***asz.

Gość gość
gość dziś Durny jestes. Moja dostaje raz na dzien. (i chodzi jak zegarek) X Podkreślmy, że jest to absolutne minimum.

Gość gość
Dlaczego mówi się o kryzysie męskości w Europie a ciągle o agresji mężczyzn wobec kobiet w krajach islamskich? A jak to jest, że kobiety wolą coraz częściej agresywnego muzułmanina niż takiego spokojnego Polaka, Czecha, Niemca czy innego Europejczyka? Europejscy mężczyźni są niemęscy w oczach kobiet bo na za dużo pozwolili kobietom, za dużo dali im praw i ochrony. A w islamie? Kobieta jest gorsza od mężczyzny, kobietę można gwałcić, bić, poniżać, sprzedawać itd. A ponieważ natura kobiet jest nielogiczna to taki muzułmanin będzie niedługo widziany jako ideał i nawet niezdolni do wierności włosi czy Hiszpanie będą za mało "źli" męscy w porównaniu do takich muzułmanów.