Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mógłby mi ktoś opowiedzieć kto to jest ten Amstaf i Wilk

Polecane posty

Gość gość

i Nowy w mieście? tak podczytuje ich ale nie jestem w temacie i nie wiem o co właściwie chodzi z tymi postaciami, jestem z ogólnego :classic_cool: i tam mamy Noxelia i inne postacie z telenoweli :classic_cool:

Gość gość
Amstaf to Canis, Wesoły, Ponury, Koke, Deviant i Władca Lalek :-O Wilk to wilk auuuuuu zbanowwny przez moderację, Nowy to Piotrula:classic_cool:

Gość gość
przejrzyj nagrania uwaznie

Gość gość
wilk to niezrównoważony psychicznie gość, grozi pobiciami, uważa że net to real, obecnie, pod pretekstem łatwego r/uchania, szuka żony

Gość gość
raczej pod pretekstem szukania żony szuka łatwego dymania.

Gość gość
o to mi chodziło, dzięki

@ gość dziś Wilk to ktos kto zaproponował Prawo Wilka na ERO. PRAWO WILKA NA ERO 1. Na Temacie niepodzielnie rzadzi jego Tworca to on ustala jego: 1.1 Cele 1.2 Zasady 1.3 Klimat 1.4 Kto jest a kto nie mile widziany na Temacie 2. Nie pasuje ci Temat i osoba jego Tworcy to: 2.1 Szukasz takiego Tematu ktory ci odpowiada 2.2 Nie znajdujesz zakladasz wlasny Wilk nie toleruje rowniez chamstwa na ERO stad jak Amstaf zaczal wyzywac od najgorszych Ku/rew Wadi i reszte Wiedzm dostal po du/pie i wyszedl na Tchorza. Choc wczesniej glosil na calym ERO ze wszystkie konflikty z ERO zaltwia w realu Nozem. Przyszedl Wilk i powiedzial dobra to sprawdzam i okazalo sie ze Amstaf to Tchorz co tylko na ERO zgrywa twardziela:) Nikt nie jest wstanie wskazac chocby jednego przykladu ze Wilk sam pierwszy odezwal sie do kogos bez szacunku a ze potrafie jak kazdy Goral Bieszczadzki ostro odpowiedziec na chamstwo to dla Wilka oczywiste:) I stad te wszystkie chamskie ataki na Wilka Trollowanie jego Tematów czy spamowanie Tematow Wilka. Mam nadzieje ze teraz juz rozumiesz kim jest Wilk na ERO i skad ten moj konflikt z Chamskimi Trollami z ERO.

Gość gość
wilk na ero (jakie k***a ero? - to jest FORUM EROTYCZNE) jest największym błaznem

Gość gość
Zasadniczo to są wioskowe głupki, tutaj w wydaniu forumowym.

Gość gość
pamiętacie jak spękał jechać do Gdańska? A dzień wcześniej mówił, że ma znajomych myśliwych i policjantów w każdym większym mieście w PL i wystarczy się pokazać w publicznym miejscu, a jego koledzy sprawdza delikwenta i następnego dnia przyjedzie Wilk? :D

Gość gość
taki kozak

@gość dziś Podaj przyklad ktorzy to chlopacy ale konkretnie z Nicka??? Wszyscy wymiekli jak dochodzilo do konkretnych ustalen. Do dzisiaj maja otwarta sciezke zeby ustawic sie z Wilkiem i Goralami i jakos sie nie kwapia:) Cale srodowisko Chamow z ERO okazalo sie Tchorzami bo naprawde opowiesci o tym ze nie moga sie ustawic bo nie moga przyjac stalych nickow na na ERO ichodzic w nich pozniej przez kilka miesiecy kompromituja ich. A bez stalych nickow cala zabawa dla Wilka nie ma sensu bo chodzi o to zeby chodzili w tych nickach przez kilka miesiecy zeby bylo wiadomo ze dostali wpier/dol i potega Chamow z ERO zostala zlamana. To jest moja jedyna korzysc z tego ze spuszcze lomot gowniarzom:) Bo Wilk sam sobie juz nic nie musi udawadniac wszystkie wielkie walki juz stoczylem w zyciu jak wyscie jeszcze chodzili w pieluchach:)

Ale prosta sprawa Chamy z ERO organizujcie w koncu ten swoj Legion Chamow z ERO i na zasadach ktore podalem spotykajcie sie z Wilkiem i Goralami Tchorze:) Wszyscy wydzieli jak stchorzyliscie zostaliscie osmieszeni i skompromitowani juz nikt nie boi sie was na ERO:):):)

Gość gość
Czy ktoś wie kim jest żwirek? :)

tak. ja wiem.. to przyjaciel muchomorka :) hundu - potocznie zwany amstafem jest moim mezem. nie bralismy slubu koscielnego, bo nie bawia nas takie szopki.. zareczyl sie ze mna kolkiem z nakretki po denaturacie.. a ja mu za to wysprzatalam karton po bananach w ktorym zamieszkal. od tamtej pory jestesmy razem, ale osobno. siersciuch - potocznie zwany wilkiem, to niby goral z bieszczad pod zielona gora. nie mam z nim nic wspolnego.. tak mi sie przynajmniej wydaje ;)

Gość gość
Jak to nie wiesz? Amstaf i Wilk to herosi:-D