Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlapoprostu

Napisalam mu ze to jest bardzo denerwujace. DO facetow

Polecane posty

Gość zlapoprostu

Byc moze nie powinnam tego pisac, ale nie wytrzymalam. Znamy sie dwa lata, dopiero zaczelismy byc ze soba. Ma tendencje odpisywania na wiadomosci po kilku godzinach albo nawet dniu. Nie sa to jakies wazne wiadomosci ale niesamowciie mnie to denerwuje. Wiec napisalam mu ze denerwuje mnie to. Nie wiem czy przez to pomysli sobie 'a ta co taka niecierpliwa dam sobie z nia spokuj zeby mnie nie zameczyla'. Zawsze taki byl - odpisywal kiedy mu sie chcialo...tzn tak sobie mysle. Byc moze jest zajety ale to nie usprawidliwia tego. Wiem,ze mu bardzo zalezy bo jak rozmawiamy o rozmawiamy bardzo bardzo dlugo i wszytsko jest, tylko kwestia tego odpisywania.. Nie wiem jak to odbierze, ale musialam to z siebie wyrzucic. Wiecie jak to czasami jest jak sie cos przemysla 100 razy...

Gość gość
Czytam Cię i tak się zastanawiam czy Ty zdajesz sobie sprawę z tego że jesteś niedojrzała.

Gość zlapoprostu
Dlaczego niedojrzala? Ja to raczej odbieram jako brak szacunku. Bo ja zawsze wsyztskim odpisuje tak szybko jak moge.

Gość gość
Popieram, to malo wazny problem, choc gdyby facet przez to zerwal, tez okazalby sie srednio powazny. Ot, takie problemy nastolatkow, ile czasu komu zajmuje odpisanie na smsa.

Gość zlapoprostu
Ja absolutnie nie twierdze,ze to jest jakas katastrofa, ale jest to rezcz ktora zawsze mnie draznila w nim a dzis do tego mam gorszy dzien wiec tak to poszlo.. Trudno stalo sie, powiedzialam co myslalam.

Gość gość
No i bardzo dobrze, szczerosc to zaleta, ale miej swiadomosc, ze do waznych spraw to to nei nalezy. Rozni ludzie roznie traktuja komorki, w koncu sie z tego wyrasta.

Gość zlapoprostu
CHyba po prostu chcialabym,zeby on to odebral dobrze, tzn nie jako atak tylko podpowiedz ze trzeba sie troche poprawic. No coz, bedzie co bedzie. Predzej czy pozniej i tak bym mu to powiedziala. Jak mnie zostawi to dam znac ;)

Gość gość
Ja tez odpisuje zaraz jak tylko moge.Mojego faceta byłego juz tez denerwowało jak długo nie odpisywałam,a sam potrafił prze kilka dni i tygodni sie nie odzywac,a jak sie nagle odezwal ani słowa dlaczego była cisz,Masz racje i wymagaj,albo chociaz odpowiedzi dlaczego nie odpisuje,Moze ukrywa cos,moze chla pokryjoma albo inna babe na boku ma.

Gość zlapoprostu
Byc moze, wiesz zawsze jest taka mozliwosc, choc uwazam ze jestemy juz na tye dojrzali ze wiemy czego chcemy. To jes mala rzecz, kora mnie bardzo denerwuje, a on jest dosc niezalezny wiec jak moze to zle odebrac ale niestety nie moge sie ciagle powstrzymywac. Tak czuje, wiec tak mowie. Ale zalezy mi,zeby to dobrze odebral.

Gość zlapoprostu
oops to nie brzmialo poprawnie po polsku, Mialam na mysli,ze jest dosc niezalezny wiec moze to roznie odebrac, ale ja nie chce sie powsztrsymywac wiec mowie co czuje.

Gość zlapoprostu
No wiec odpisal krolewicz ;) napisal,ze nie odpisywal bo byl caly w farbie.. chyba pracuje. no to poki co mnie nie zostawil