Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WRÓŻBY

Polecane posty

Gość gość

witam, mam pytanko do osób znających się na tarocie. dostałam kartę, której znaczenia nie znam. kolor-niebieski, a na niej palno gwaizd na samej górze w lewym rogu znajduje się kobieta z rozpuszczonymi włosami , po drugiej stronie w prawym górnym rogu jest facet, który ma na głowie zlote kółko jak święci i rogi jednocześnie. na samum odku w górnej części jest światło którego promienie biegną w każdą stronę. po tle fruwają też tj święci. na samum śrdoku karty jest osoba w nibieskim płaszczu z kapturem na twarzy, trzymająca wagę w dłoni . z prawej strony tej postaci jest osoba naga z podniesionymi dłońmi do góry, po lewej stronie tuląca się naga para, która jest przytulona, kobirta jest chyba w ciąży, albo mi się wydaje. człowiek ze złożonymi dłońmi jak do pacierza, i jeszcze jeden człowiek z areolą , który ma jedną dłoń podniesioną ku górze, a drugą skierowaną w dół gdzie zaczyna się trzecia dolna część tej karty. trzecia dolna część przedstawia zabitego faceta tj żołnierza i stojącego na nim mniejszego człowieka który daje coś temu z środkowej części, jest też dziecko, chyba w łonie a nad nim w drugiej części jeszcze kobieta, która jest na czworaka i sięga do tego łona z dzieckiem w dolnej części. co znaczy tak karta i jak się ona nazywa?

Gość gość
tzn że jutro wygrasz milion w lotto

Gość gość
ja poważnie pytam

Gość gość
to psia gwiazda nie zajmuj się tym bo cię czort opęta wiem to z doświadczenia i szczerze nie polecam

Gość gość
możesz coś więcej powiedziec na ten temat? Jak czar?

Gość gość
Twoj opis nic mi nie mowi. Wstaw tu karte, zeby mozna ja sobie przynajmniej zobaczyc. Mozesz tez wejsc na strone aeclectic tarot i tam masz wyszczegolnione wszystkie kolekcje kart. A jak tam nie znajdziesz odpowiednika to podejdz do karty intuicyjnie + interpretujac kazdy symbol bazujac na ogolnodostepnych interpetacjach/opisach.