Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA35LAT

Kobieta 35 lat jest dla was STARA????

Polecane posty

Gość KOBIETA35LAT

Mam 35 lat a czuje sie na 18nascie...A jak w y to widzicie? czy dla was to juz stara baba..?

Gość kobieta35lat
Dodam ze nie wiem dlaczego ale wlasnie teraz czuje sie atrakcyjna i widze ze podobam sie facetom. Potrafie sluchac, potrafie zrozumiec druga osobe, nie koncentruje sie jak to bywalo kiedys tylko na sobie i na swoich problemach, mam 164cm, waga 55kg, biegam, chodze na basen, dlugie naturalne szatyn wlosy (bez siwych jeszcze) ladna cera ach zycie jest piekne!

Gość gość
no mloda nie jest

Gość gośćula
też mam 35,na 18 sie nie czuje ,ale z pewnoscia nie czuję sie staro , mam dosyć koleżanek i kolegów jeczacych o siwym włosie ,zmarszczkach, najnowszych kremach,laserach ,dietach. Żyje sie podobno raz , ale jak sie fajnie zyje to ten jeden raz wystarczy.

Gość gość
zależy jak utrzymana i jaki ma przebieg

Gość gość
Kobieta 35 lat to już babcia. Przykro mi.

Gość gośćula
mnie tez cieszy życie bardziej niz za małolaty ,mam swoją kasę ,niezależnosc ,juz pewna życiową pokore ale i mądrość . Dziecko me lat 14 twierdzi że jestem stara,ale ja się śmieję bo tez tak myślałam jego wieku

Gość gość
Dzizus ale wy szybko zakladacie te rodziny na kafe. 35 lat i 14 letnie dziecko. To w takim tempie za 5 lat bedziesz babcia.

Gość gość
MILFy sa boskie i ociekają seksem

Gość gość
Dlamnie jesteś kwiatuszkiem do podlewania. Niewiem czy by mi spermy jadra nadazyly produkowac . Tak bym cie podlewał:-) :-)

Gość kobieta35lat
Ja nie mam dzieci- planuje na 37-siodme urodziny, czuje sie cholernie atrakcyjnie, jestem wysportowana, pewna siebie, zadbana, wyrozumiala i kocham sex...A faceci leca na mnie jak muchy, nie wiem ale wierzcie ze tak jest

Gość kwiatuszek jeden
No proszę :-)

Gość gość
Tez mam 35 lat, nie mam dzieci (planuje za 3,4lata). Czuje sie mlodo, realizuje sie zawodowo, mam wieksza pewnosc siebie niz jezcze kilka lat temu. I juz sie tak nie przejmuje jak kiedys. Mysle, ze jestem szczesliwsza niz majac te 20pare lat.

Gość gośćula
dlaczego szybko ,przecież nie urodziłam mając 15 tylko 21 , na drugim roku studiów,teraz mam dziecko juz duze,jestem wolna mogę robić co chcę i kiedy chcę

Gość gość
Podleje cie kwiatuszku'ichetnie tfe płateczki wypieszcze ale musisz jakis namiar na siebie podać:-) :-)

Gość gość
Pamiętaj że ma się tyle lat na ile się czuje.

Gość gość
kobieta35lat wczoraj ja chętnie każdemu dajesz to lecą jak muchy,to logiczne

Gość gość
gość wczoraj nie pomyslałas ze dziecko 20-letnie bedzie miało matkę 60-let gdzie rowiesnicy beda miec w twoim wieku babcie. ha ha ale pomysł na życie :):):)

Gość gość
ci złosliwcy co pisza ze kobitka 35letnia to staruszka ...załosni jestescie hmm ciekawe jak wy bedziecie miec 35 hahha to przypomnijcie sobie te wasze wpisy ciekawe czy wam bedzie do smiechu. Czasy sie zmieniaja . Ibisz czy wojewocki maja 50 na karku szok ie wiedziałam ze maja tyle lat ...nigdy bym im nie dała 40 lat to gora ...masa jest takich ludzi bo czasy sie zminieaja ludzie inaczej sie ubieraja ..sama fakt teraz to kobiey coraz pozniej rodza ,kiedys 20 lat to normalka ze dziecko rodziła .Jak była wpadka wesele musiało byc ,młoda z brzuchem 7 miesiac ..wiec sie umeczyła ,ale urodziła jak była mezatka to nawaniejsze .Teraz ..?? Dla nas na plus ... odejmujesz sobie10 lat niz masz bo na tyle wyglasza ...takie czasy nastały .Fakt moze nie w kazdym przypadku ,bo czasem nastolatki gorzej wygladaja od włąsnych matek ....

Gość gość
A kto to Wojewócki, nowy celebryta jakiś ? :P Wojewódzki.

Gość gość
stara kobyła

Gość gość
ejj 35 lata chciała byś być wydymana przez 18 latka?

Gość gość
zależy jak się czujesz. dziadka biegnącego w maratonie raczej nie nazwałabym starym

Gość gość
ejj, 18-latek, własna rączka ci musi wystarczyć

Gość gość
ja mam 38 lat i ostatnio mnie podrywał 24 latek, wiekszosc facetów którzy do mnie swiruja sa duzo młodsi wiec nie sadze ze 35 latka jest uwazana za stara ;)

Gość gość
Ja mam 32 a 35 lenia kobiete postrzegam jako super do lozka i tylko tam mialem duzodziewczyn wyszalalem sieteraz na etapieszukania zony powiedzmy i musi byc minimum 5lat roznicy rowiesniczki sktreslam odrazu... kobiety starzeja sieszybciej musi byc zachowana rownowaga

Gość gość
gość dziś ejj, 18-latek, własna rączka ci musi wystarczyć x Już rękodzieło nudzi trochę;/, jak mówisz że czujesz sie jak osiemnastka to bzykaj sie z osiemnastolatkami

Gość gość
O prosze 32 latek szuka swiezego i mlodego miesiwa ;-) A to ci dopiero roszczenia ma nienajmlodszy juz panek! Z moich obserwacji wynika ze to wlasnie panowie gdy juz sa sporo po 30-stce to starzeja sie gorzej niz kobiety. Zwlaszcza gdy pracuja fizycznie i ciezko. Do tego dochodzi zmeczenie i niezadowolenie z zycia i juz mamy szaro burego kapciora co sie zowie facetem po 30 ktoremu 40stka stuknie za chwile. Ale oczywiscie taki buc bedzie oczekiwal dziewczecia mlodszego o lat kilka lub nawet kilkanascie bo mlode dziewcze nie dosc ze wydajne rozrodczo to jeszcze moze byc na tyle glupawe ze latwo taka mlodke zaczarowac postawa dumnego koguta co to z niejednej miski wode chleptal. Zaprawde powiadam wam jednak ze mlode dziolchy moga nagle i z zaskoczeniem dla nich samych odkryc w sobie esencje swojej kobiecosci i to ze moga sie podobac innym facetom, plus zdac sobie sprawe z tego ze sa wciaz jeszcze mlode i moga zwiazac sie z rownolatkiem zamiast wskakiwac od razu w rodzine i malzenstwo - a w takim "ogrodku" najchetniej widzialby ja zacny i stateczny 30 paro latek. Troche pokory panowie wyszloby wam na dobre.