Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperacka żona

Jak się czyta te fora to same zdrady z czego to wynika?? Nie rozumiem każdy ma s

Polecane posty

Jak się czyta te fora to same zdrady z czego to wynika?? Nie rozumiem każdy ma swoją połówkę na ty świecie czasami za póżno się spotkają ,albo w nie odpowiednim momencie :( mi się wydaje że są ludzie na tym świecie w małżeństwach latami i się nie zdradzają :) miłość istnieje ...

Gość gość
Ja z moim mężem jestesmy21 lat razem nie zdradzamy się większość ludzi co tutaj pisze to dzieciaki niedojrzałe emocjonalnie i nic o zyciu nie wiedzą jak dorosną to będą wiedzieć co to jest wybór tego jedynego partnera

Gość gość
Ludzie się odwracają od Boga Czyli odwracają się od miłości jednocześnie jej pragnąc Przeklinają miłość Mówią że o niej marzą ale wątpią w nią Wchodzą w związki z nieodpowiednimi osobami i na siłę próbują się uszczęśliwiać-to nieporozumienie ale tak właśnie się dzieje!

Gość gość
bo trwanie w jednym związku całe życie to sadomasochizm. nekrofilia. wokoło tyle pięknych obiektów a tu wciąż ta sama kreatura długowieczne małżeństwa [w ogóle małżeństwa] to przeżytek. oszołomstwo i biedota , trwa w takim sadomasochiżmie bo gdy się brzydkim i biednym trafi raz to boją się , by utracić choćby i to byle co

Gość gość
22:11 Chyba ci się miesza pod kopułką Zależy co się z domu wynosi! Jak cenisz tylko wartość pieniądza to jesteś wart tyle ile te pieniądze Pieniądze to nie wszystko. A urody w to nie mieszaj bo akurat tak urodziwych ludzi jak ja i mój mąż to próżno szukać chyba że weźmiemy parę bardziej znaną Angelina i Brad.