Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciążamimo krwawienia?

Polecane posty

Gość gość

w styczniu spoznial mi sie okres, zrobilam wiec test ciazowy. Wyszla baaardzo blada kreska, trzeba bylo dobrze sie przyjrzec. Nastepnie 12.01 dostalam krwawienia,trwalo ok tydzien bez zadnych skrzepow. I od tej pory do dzis nie dostalam miesiaczki. Czy mozliwe, ze mimo to jestem w ciazy? Jeszcze w lutym robilam test i byl negatywny. Dodam, ze to bylo (lub nie) moje 3 poronienie. Już wariuje i nie wiem co mysleć,wiem,ze to raczej nie realne. Wizyte mam dopiero za 3 tyg.

Gość gość
tak "na twarz" to Ci nikt nic nie powie... Możesz być i nie możesz być... Są ciąże, które i do trzeciego miesiąca objawów nie dają i kobieta okres ma. A z drugiej strony... to krwawienie... i mowiłaś, że wcześniej miałaś podobne sytuacje... Tylko lekarz powie Ci jak jest. Nie masz możliwości wcześniej się zapisać? Choćby prywatnie? Ja bym oszalała przez 3 tygodnie

Gość gość
Przestańcie juz pisać te głupoty ze przez 3 miesiące ma się okres i jest się w ciąży!!!! Ludzie czy wy jesteście sprzed ery kamienia lupanego? Jest okres - ciąży nie ma i tyle w tym temacie debilki

Gość gość
no ja wlasnie prywatnie jestem zapisana u swojego gina, tylko, ze sa tam tak dlugie kolejki

Gość gość
ktoras tak miala?

Gość gość e
Nie, żadna normalna kobieta nie ma okresu jeszcze w dodatku trwającego tydzień i jednocześnie jest w ciąży, rozumiesz to?

Gość gość
A moim zdaniem skoro kreska jakaś była to ciąża też, natomiast jeśli test wychodzi teraz negatywny, to nawet jak było coś to biochemiczne, i może dlatego teraz ci się trochę @ poprzesuwało, jakieś zawirowanie hormonalne, nie myśl o tym co było, skoro teraz test negatywny to czekaj na @.