Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona156

Pies sam w domu

Polecane posty

Gość iwona156

Witam :) ( z góry przepraszam za błędy ortograficzne ale niestety coś mi się psuje laptop i nie moge pisać poszczególnych literek ) No więc tak moja córka chciałaby mieć psa niestety ja i mąż pracuje a ona 8 godziń siedzi w szkole mieszka znami moja teściowa ale wątpie że ona się nim zaopiekuje i teraz córcia ciągle mówi o tym psie obiecaliśmy jej tego pieska na wakacje żeby mógl się oswoić ale niestety nie wiem jak go zostawić .Proszę o pomoc ( przepraszam jeszcze raz za błędy )

Gość gośćula
zdecydowanie nie , u mnie było to samo syn prosił błagał płakał ,ba! nawet żalił sie szkolnemu psychologowi że jego życie nie ma sensu bez psiaka,psycholog doradził by wziąć psa, psiaka przygarnęłam ,póki był szczeniaczkiem było wielkie love ,teraz muszę wyłączyc neta zeby młody wziął psa na spacer. Na szczęście ja pokochałam tego psiaka calym sercem ,a że mam wolny zawód to pies ma towarzystwo i duzo ruchu.

W moim domu odkąd pamiętam były zwierzęta,każdy pracował ja chodziłam do szkoły i jakoś dawało się rade,myślę że pies w domu to nie problem,tylko trzeba go od małego uczyc żeby nie wszedł na głowę.

Zdaje sobie sprawe ze szkolenia od malego tylko moja córka boi się ze koś go ukradnie bo unas już było pięć takich przypadków normalnie ludzie z podwórka porywają psy chore !!!

Gość gość
to zamykaj psa w domu na czas nieobecnosci

Gość gość
jeszcze napisz że córka chce goldena albo labradora ? to już całkiem nie polecam!!! głupie darmozjady

Gość gość
sam jestes darmozjad

Gość gość
Goldeny i Labradory to debile darmozjady przygłupy umysłowe śmierdziele brudasy i powinno się zabronić je hodować !

Gość gość
bardzo nieladnie mowisz o sobie

Gość gość
popieram gość powyżej :D Retrievery to najgłupsza rasa psów !

Gość gość
Moja dziewczyna ma Goldena boże jaki to zjeb!! debil umysłowy i c***a ! Śmierdziel pasożyt i przygłup tak jak tu powyżej opisano.

Gość gość
Tych debili nie można samych zostawiać w domu bo nawet jak mają lat ponad 5 to niszczą srają i szczają w domu!

No własnie chce goldena ale przepraszam bardzo to są wspaniałe psy tylko odpowiednio trzeba je ułożyć golden czy labrador są jak dzieci a tak jak nas rodzice wychowają tacy jesteśmy więc nie mówmy że te psy to debile tylko jak ktoś wyszkolić ich nie umie to się nie dziwie :P

Mam labradora,jest ze mną od małego,nauczyłam go załatwiać się na dworze,nie niszczy niczego,ma swoje zabawki.Nie pozwala nikomu obcemu wejsc na podworko,tylko gdy ja jestem obok..wiec nie piszcie głupot ze psa nie można nauczyć,większości poprostu bierze zwierzaka i ma go zaraz w d***e.

Gość gość
Jestem psiarzem .Kocham boksery .Są cudownie mądre .Ale nie rozumiem czemu ludzie kupuja labladory czy goldeny .Jak patrze na zachowanie tych psow i porównuje do mojej bokserki to myślę sobie ze to debile .No przepraszam ale tak myślę

Gość gość
Weźcie, zachęci was dorosłe zasiedziałe zbuki do spacerów :) Bo tak wygląda sprawa, że większość dziecięcych psów jest prędzej czy później wyprowadzana przeważnie przez dorosłych, oni karmią, sprzątają gówienka i szkolą psa :P

Gość gość
kazdy pies bedzie glupi jesli sie nie umie go wychowac

Gość gość
moj sasiad kupił sobie psa i ten szczeka cały dzien w chalupie ,h..j po co mu ten pies?!