Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzia156

Życie w Warszawie

Polecane posty

Witam zamierzam przeprowadzic się do Warszawy i mam kilka pytań. Gdzie najlepiej wynając jakis pokoj lub kawalerkę? w jakiej dzielnicy? Żeby byl tez jakis dobry dojazd do centrum:) A może znajdzie się tu ktos kto ma jakis pokoj do wynajęcia?;p Przeprowadzam się by zmienić otoczenie, poznac nowych ludzi zaczac wszystko od nowa :) Mam nadzieje , że ktos mi tu odpisze:P

Gość gość
gumtree.pl

Gość gość
polecam prage

Gość gość
Praga okolica brzeskiej tanio i milo :)

Gość gość
Tylko praga Brzeska, Zombkowska,Targowa na Szmulkach Polecam :)

Gość gość
nie sluchaj ich. podają ci najgorsze rejony, pełne szemranego towarzystwa. lepsza jest druga strona Wisły, znacznie spokojniejsza-Bemowo, Bielany, Mokotów czy Ursynów.

Gość gość
Andzia nie idz na Prage .To byl zart. Polecam rejony przy metrze ze wzgledu na szybki dojazd. Dla mnie Ursynow ,chodz to sypialnia WaWy

Gość gość
ludzie co wy macie do pragi?

Gość gość
Pokoje w calej w warszawie kosztują podobnie. Nawet jakis wawer jest drogi. Fajne dzielnice to mokotów, ochota, żoliborz.też dobre są bemowo ursynów wilanów wola. Centrum warszawy jest po lewej strone wisły. Nie opłaca się mieszkać na jakimś gocławiu chyba , że lubisz codziennie jeździć przez wisłe. Praga ma swój klimat. Wiele zapuszczonych podwórek. Mieszkania komunalne z ciemnymi typkami w bramach. Tam się czują u siebie. Kiedyś można było dostać za nie bycie stąd. Teraz można funkcjonować normalnie na pradze ale to czuć.

Gość gość
W godzinach szczytu po warszawie i tak najszybciej jeździ się rowerem. Samochody stoją w korkach a w autobusach ludzie ściśnięci jak sardynki.

Gość gość
co młodej niedoświadczonej te ulice pragi polecacie czubki złośliwe

Dzieki za rade... Tak na prawde nie znam Warszawy i dlatego pytam gdzie lepiej cos wynajac. Wyjezdzam sama wiec wiadomo , że wolalabym jakies spokojniejsze miejsce.

Gość gość
Polecam Muranów i Wola. Sama tam mieszkałam więc wiem. Przy wynajmie patrz na dojazd do metra, bo metrem jest najszybciej.

Gość gość
O rany ! Następny słoik...

Gość gość
14.59 co ty masz do ''słoików''?? Czy Ty nie rozumiesz, że taki student robi ogromny dochód ludziom ze stolicy? Dzięki nam zarabiają sklepy, najemcy mieszkań ( a z tego co wiem mnóstwo ludzi utrzymuje się z tego w stolicy!!), komunikacja miejska i uczelnie. Po za tym większość studentów zostaje potem w Warszawie, zakładają rodziny zmieniają meldunek i zostają prawnymi mieszkańcami tego miasta i odprowadzają tu podatki.

Dokladnie ... Tez nie rozumiem masz jakis problem z tym?? To proszę Cie nie udzielaj się tu jak cos Ci nie pasuje:)