Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Facetow podniecajaPROSTYTUTKIprciez one daja kazdemuBzyka je kto chce

Polecane posty

Gość gość

Pol godziny wczesniej mial ja wkladal tam,calowal ja facet z AIDS innymi chorobami ,a poznieej ty tam wchodzisz,dlaczego podniecaja ich prostyttki ?

Gość gość
Bo nie prostytutki nie chcą nam dawać.

Gość gość
WIECIE ze nawet uzywajac guummki mozna zarazic sie wirusem HPV. PROSTYTUTKI ZUZYTE jak opony ze stara

Gość gość
Facet idąc do prostytutki po 1 raz nie myśli czy jest zużyta czy nie. Takiemu facetowi brakuje bliskości i czułości. A tego nigdy nie zaznał od żadnej kobiety gdyż dostawał setki razy kosza. Tak więc pod wpływem silnej frustracji i desperacji korzysta z takiej usługi. A potem żałuje. Albo i nie i zaczyna korzystać z tego regularnie.

Gość gość
?

Gość prawik20
Bo prostytutek nie trzeba podrywać

Gość gość
może dlatego , ze w dzisiejszych czasach trudno o dziewice .. zwykla panna moze miec tak samo HPV jak prostytutka.

Gość gość
dokładnie, i do taniej cie wjedzie rzniecie prostytutek niż innej baby

Gość gość
Mnie nielicz,niemam baby i wole se konia zwalic jak placic i miec swiadomosc ze mogą mi pieczarki na ptaku wyrosnąć:-)

Gość gość
gość dziś Mnie nielicz,niemam baby i wole se konia zwalic jak placic i miec swiadomosc ze mogą mi pieczarki na ptaku wyrosnąćusmiech.gif x A ile masz lat walikoniku?

Gość gość
Nigdy nie boli je glowa , i taniej wychodzi niż randka a efekt pewny :-)

Gość gość
ja p*****le typowe spojrzenie kobiet, ksiezniczek ktore mysla tylko o sobie i wszystko maja w d***e... kochane skarby, prostytutka to tez kobieta, nie ne kazda ma aids itd itp. nawet nei zdajecie sobie sprawy ile facetow chdozi na k***y i to takich ze byście nie wierzyly mi i stwierdziły ze gadam jak szaleniec... czym jestem starszy to sam nei wierze w niektore osoby ktore tam zobaczylem, przykladne itd. :) a wracajac do prostytutek, jesli ktos lubi seks, piekne kobiety, otwarte itd. to k***y rozwiaznaie W domu problem co chwile, problem z oralem itd, wiec po co sie znow klocic, po co znow obrazac z jednej i drugiej strony, lpeiej isc sobie uzyc z taka rasową ksieżnczką, która w dodatku nie powie NIE! NIektore k***y sa fajnymi dziewczynami, dosc normalnymi, z ktorymi mozna kone krasc, sam duzo korzystam i z niektorymi jestem w dobrych kontaktach do tego stopnia ze seks nie jest czysto fizyczny kobiety niektorzy musza spuscic z krzyza, typowo fizycznie, wiec nie zastanawiaja sie kto byl przed i co robil, a masz pewnosc ze twoja zona przed godzina nie obicagala listonoszowi? prostytutka to jak kazdy inny zawodm z tym ze my faceci mamy piekno ktore mozemy sponiewierac jak tylko nam sie marzy ::)

Gość gość
Jaka otwartość, chyba coś ci się nieźle p****ało. Dla d***** jesteś i zawsze będziesz tylko frajerem. Jakim trzeba być gównem dla d****** frajerze ona ci prosto w ryj kłamie i modli się abyś tylko jak najszybciej zmył się i zostawił kasę. Jesteś jak świnia, mięso do obróbki, obrzydliwe, obce, zło konieczne dla kasy. Nie masz pojęcia co czuje d***** uśmiechając się do ciebie. Żałosny frajer. Konie kraść hahaha i ty myślisz, że z tobą z klientem ? Ty jesteś palantem do obróbki, żebyś tak myślał. Wszyscy jesteście śmieciami tym bardziej będą z was ciągnąć kasę.

Gość gość
i tu mi sie wydaje, ze zostałaś zdradzona, bo jesteś wielka Pani która mysli ze wszystko nalezy do niej.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE