Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

w niedzielę mam randkę

Polecane posty

Myślicie, że moje modlitwy o partnera zostały wysłuchane? W dość nietypowy sposób się poznaliśmy, napisał mi wiadomość z zaproszeniem na kino ale ja wybrałam spacer:) jestem ciekawa tego spotkania:)

Gość gość
tylko nie pytaj się potem na kafe czy jesteś w ciąży bo po spotkaniu z nim na pewno będziesz w ciąży

Nie puszczam się z pierwszym lepszym, więc z pewnością takiego problemu nie będzie :)

Gość gość
ale on nie jest pierwszy lepszy, od razu widać że masz na niego chcicę

Gość gość
napisal jednego esa i juz lecisz? w jakim wieku jestescie?

znam siebie:) nawet jeśli mi się mokro zrobi na jego widok to i tak mu się nie oddam :-D

Gość gość
sueo nie udawaj dziewicy, na pewno na którejś randce z kolei wskoczysz mu do łóżka na golasa

Nie jednego smsa, ciągle dostaje wiadomości od niego, ja mam 20 on 26 :)

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Nie udaje nawet dziewicy, po prostu ja mam swoje zasady, sex dla mnie jest czymś ważnym, wyraża miłość i namiętność w zwiazku i jest dla mnie cos warty dopiero,gdy oboje partnerow coś do siebie czuje:)

Ta dziewczyna z filmu to całkowita tragedia :-D nie wiem co belkocze ale zapewne nic interesującego :-D

Gość gość
no to tylko narobisz mu chcicy, nie maltretuj go tak psychicznie dziewico

Czy tylko dziewica może mieć takie podejście? Miałam jednego partnera i on na pewno nie czuł się maltretowany psychicznie :-D

Gość gość
jak się ubierzesz na randkę...?

Gość gość
nie ubieraj majtek na randke bo po co zaraz zdejmować

Może się okaże ze ten facet ma podobne poglądy do moich? :-D ahh wtedy byłabym bardzo szczęśliwa:)

Nie wiem sama jak się ubrać, zastanawiam się nad sukienką rozkloszowana i płaszczyk, a jeśli będzie zimno to spodnie,biała bluzeczka i marynarka różowa. Muszę przymierzyć bo nie wiem co będzie lepiej wyglądać, mam troche szczupłe nogi więc w sukience moge wyglądać słabo:)

ważne by buty były na obcasie :) w dzisiejszych czasach kobiety do wszystkiego noszą trampki/adidasy, bo jakaś gwiazdka tak zrobiła i one muszą ślepo naśladować :/ do teatru w air maxach :/

mnie kreca zarowno eleganckie kobiety w szpilach i kiecce, jak i sportowe laseczki w conversach i obcislych jeansach, takze wiesz... :D z facetami nigdy nie wiadomo... :D:P

a nie będę za bardzo oficjalnie wyglądać w szpilkach i w sukience ? to ma być zwykły spacer, chciałabym wyglądać ładnie i kobieco ale także rozsądnie,:D by sobie facet nie pomyślał, że ubrałam się jak na imprezę/bal :D

Gość Cynicfm
Ja bym sie normalnie ubral :P jakbym laske na spacerze zobaczyl w szpilkach i sikni to masakra. Zreszta dla mnie strata czasu chodzic z laska na spacery xD

ja też jak widzę laskę w szpilkach i mini to już myślę, że jest ładna, nawet jak nie widzę jej twarzy :)

Na spacer to chyba zbyt oficjalnie rzeczywiście, ale idź na kompromis i ubierz te spodnie, ale do butów na obcasie, bo moim zdaniem jakby nie patrzeć obcas zawsze robi dobrze :)

Gość sueo
randka się udała do tego stopnia, że zostaliśmy parą :) ciekawe co będzie dalej ! :) jestem przeszczęśliwa :)

Gość gość
jestesmy razem juz 7 miesiecy, pozdrawiam autorka tematu :)

Gość autorka tematuu sueo
jesteśmy razem już 2 lata :) pozdrawiam wszystkich cieplutko :) miłego wieczoru :)