Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczerze czy ktoś z was udawał kiedyś wróżke na kafe?

Polecane posty

Gość gość

i wróżył? jak wam szło?:D

Gość gość
ja kiedyś wróżyłam na kafe i to wcale nie jest trudne, trzeba mieć intuicje wczytać się w pytanie i można wiele z niego sie domyśleć, a pózniej głupie ludzie potwierdzają że mam dar :classic_cool: dobra byłam w tym :D

Gość gość
np. jeśli ktoś pyta co dana osoba do niego czuję to najprawdopodobniej jest to bardzo świeża znajomość :D zastanawia mnie czy wróżki działają tak samo, bo jak tak sie zastanowie to taką samą odpowiedz otrzymywałam gdy zadawałam takie pytanie i to była prawda :classic_cool:

Gość gość
chyba zaczne wróżyć za pieniądze i kupie sobie karty:classic_cool:

Gość gość
Ja mam dar jak to nazywacie,nawet nie potrzebuje kart choć potrafię. Nigdy tu nie wróżyłam. Kiedyś odpowiedziałam jednej kobiecie na problem,ale pewnie wzięła to za zwykłą radę ;)

Gość gość
Intuicje? Mowisz o jasnowidztwie. Nie mozna mowic o zadnej intuicji, i wczytywaniu sie w pytania,chyba ze sama nie wiesz co mowisz :D Jezeli 5 osob napisze "Co widac u mnie w milosci" bez zadnych dodatkowych informacji to klamstwa nie pomogą:classic_cool:Ja mialam pare swoich topikow i zazwyczaj sprawdzalnosc byla bardzo wysoka

Gość gość
ale o jakim jasnowidztwie mówisz? czasami ludzie postawiają tak pytania że można się domyślić jak sprawa wygląda, bez informacji też udało mi sie wiele rzeczy wytrzelać, wystarzy bardziej ogólnikowo :classic_cool:

Gość gość
Czym innym jest intuicja,a obrazy w głowie lub słowa nagle wypowiadane.

Gość gość
Ja tez kiedyś udawałam tutaj wrózkę. Prosilam o dokladne pytania wiec łatwo mozna bylo wysnuc odpowiedz. Ale tez wrozono mi tutaj kilka razy - dwie wrozby sie sprawdzily prawie w 100%

Gość gość
u mnie też sprawdzalność była wysoka, dużo też data urodzenia pomaga :D chyba że mam jakiś dar a nie wiem :D:D

Gość gość
Czym innym jest intuicja,a obrazy w głowie lub słowa nagle wypowiadane. x no to skoro uważasz że nie kombinuje i nie jestem na tyle sprytna żeby domyślić się z pytania to mam może dar :classic_cool:

Gość gość
nie tylko ty masz dar bo ja kiedyś tez udawałam wróżkę, ktos mi pisał znak zodiaku, data, pytanie , troche o sobie i zaraz kojarzyłam sobie w głowie jakąs osobę z takimi danymi z mojego otoczenia i pisałam , duzo było zachwytu i że jestem super topik miał mnóstwo stron, choć jak pamiętam chyba 2 przypadki oceniły mnie negatywnie że nie trafiłam a tak prawie wszyscy że super i podnosili topik wiele razy ale mi sie juz nie chciało

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
ja